Actie

X-Ceptional Wear Make-up - 24 Cappuccino

Artikelcode: 78601481
€12,99€6,49
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • De X-Ceptional Wear Make-up - 24 Cappuccino van Gosh is een lichte foundation. Geeft een medium dekking en een matte finish. Blijft langdurig zitten. De foundation hydrateert ook nog eens je huid! Make-up mag niet retour.

Productpagina

De X-Ceptional Wear Make-up - 24 Cappuccino van Gosh is een lichte foundation die super makkelijk aan te brengen is. Geeft een medium dekking en een prachtige matte finish. Blijft langdurig zitten zodat jij de hele dag de perfecte look hebt. De foundation hydrateert ook nog eens je huid! Vrij van parfum en parabenen. De foundation bevat vitamine E en gaat huidveroudering tegen. Gebruik deze foundation als basis voor je look en maak je look af met contouring. 
- Parabeen- en glutenvrij
- Medium dekking
- Matte finish
- Bevat vitamine E
- Gaat huidveroudering tegen

Hoe kan ik de X-Ceptional Wear Make-up - 24 Cappuccino het beste gebruiken?

Breng een beetje foundation aan op een brush of op een beautyblender. Dit ligt er natuurlijk aan waar jij het liefst mee werkt. Onze favoriet is in ieder geval een beautyblender. Na het aanbrengen van de foundation op de tool waar je mee gaat werken, verdeel je de foundation gelijkmatig over je gezicht. Zorg ervoor dat je ook een gedeelte van je hals meepakt, je wilt natuurlijk geen maskereffect creëren. Vind je de foundation nog niet dekkend genoeg? Breng dan nog een laagje aan. Herhaal dit net zo vaak totdat jij het gewenste resultaat hebt bereikt.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen