Actie

Velvet Touch Lipliner - 016 The Red

Artikelcode: 14124663
€8,99€4,49
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Met de vegan Velvet Touch Lipliner - 016 The Red creëer jij de perfecte lippen. De zachte textuur is perfect om de lippen te omlijnen of zelfs op te vullen en blijft tot wel 6 uur zitten. Make-up mag niet retour.

Productpagina

Rode lippen zijn niet alleen een beauty statement maar ook een eeuwige trend! Met deze vegan Velvet Touch Lipliner - 016 The Red creëer jij de perfecte rode lippen. De zachte er crèmeachtige textuur is perfect om de lippen te omlijnen of zelfs op te vullen. Blijft tot wel 6 uur goed zitten. Een lipliner is dé perfecte basis voor je lippenstift en voorkomt dat je lippenstift uitloopt. Daarnaast kan je voor een matte look ook perfect een lipliner gebruiken om je gehele lippen mee in te kleuren.
- Bevat vitamine E
- Bevat jojoba olie
- Parfum- en parabeenvrij
- Vegan

Hoe kan ik de Velvet Touch Lipliner - 016 The Red het beste gebruiken?

Breng een lijntje aan op de buitenste rand van je lippen. Begin met je onderlip en zet hier een lijn. Vervolgens begin je bij je bovenlip met het tekenen van de vorm in het zogeheten cupids bow. Vervolgens trek je vanuit je mondhoeken naar boven een lijn die aansluit op de lijn die je zojuist hebt gezet op de boog van je lip. Vervolgens kun je je lippen inkleuren met de juiste kleur lippenstift. Hou je van een matte look? Dan kun je er ook voor kiezen om je lippen in te kleuren met de lipliner.

Reviews

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

s
25 Apr 2023
Shaghayegh Rabbani