Actie

The Ultimate Lip Liner - 003 Smoothie

Artikelcode: 14122522
€12,99€6,49
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • The Ultimate Lip Liner - 003 Smoothie van Gosh is perfect voor het omlijnen van je lippen en ook nog eens vegan! Deze lipliner is makkelijk aan te brengen en super makkelijk te blenden. Blijft langdurig zitten. Make-up mag niet retour.

Productpagina

The Ultimate Lip Liner - 003 Smoothie van Gosh is perfect voor het omlijnen van je lippen en ook nog eens vegan! De zachte en crèmeachtige textuur zorgt ervoor dat deze lipliner makkelijk aan te brengen is. Daarnaast is hij door deze textuur super makkelijk te blenden. Blijft langdurig zitten en geeft een intense matte look. Deze lipliner is waterproof en blijft daarom super lang zitten. Heeft een goede dekking en zorgt ervoor dat je lippenstift gedurende de hele dag goed op zijn plek blijft zitten.
- Vegan
- Waterproof
- Goede dekking
- Innovatieve grip (zodat je de lipliner goed vast kan houden)

Hoe kan ik de The Ultimate Lip Liner - 003 Smoothie het beste gebruiken?

Breng een lijntje aan op de buitenste rand van je lippen. Begin met je onderlip en zet hier een lijn. Vervolgens begin je bij je bovenlip met het tekenen van de vorm in het zogeheten cupids bow. Vervolgens trek je vanuit je mondhoeken naar boven een lijn die aansluit op de lijn die je zojuist hebt gezet op de boog van je lip. Vervolgens kun je je lippen inkleuren met de juiste kleur lippenstift. Hou je van een matte look? Dan kun je er ook voor kiezen om je lippen in te kleuren met de lipliner.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen