Master Artistry Palette - Lovestruck

Artikelcode: 2905-2F
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Het Master Artistry Palette Lovestruck van Profusion bevat 35 verschillende gepigmenteerde oogschaduwkleuren met verschillende finishes. Het veelzijdige palette zorgt ervoor dat jij zowel een day- look en partylook kunt creëren. Make-up mag niet retour.

Productpagina

Het Master Artistry Palette Lovestruck van Profusion bevat maar liefst 35 verschillende kleuren oogschaduw. Deze oogschaduwkleuren hebben ook verschillende finishes. Zo bevat het palette matte en shimmery oogschaduwkleuren, glitterkleuren en pressed pigments. Met deze verschillende soorten oogschaduw kun jij vele verschillende looks creëren.

Hoe kun je het Master Artistry Palette - Lovestruck het beste gebruiken?

Dit veelzijdige palette is op verschillende manieren te gebruiken. Voor een cut crease oog look kun je het beste de Eyeshadow Blender Brush gebruiken. Gebruik deze oogschaduwkwast in een draaiende beweging en breng allereerst een transitiekleur aan in de arcadeboog richting het wenkbrauwbot. Breng vervolgens met dezelfde kwast een donkerdere kleur aan in de arcadeboog en blend deze in de transitiekleur. Zorg ervoor dat de oogschaduwkleuren goed in elkaar overgaan. Gebruik nu een klein penseeltje en breng hier een klein beetje concealer op aan. Verdeel de concealer over het bewegend ooglid. Je hebt nu een vlak zonder oogschaduw op je ogen. Gebruik de Eyeshadow Brush om hiermee een shimmery oogschaduw op het bewegend ooglid te drukken. Doe dit voorzichtig zodat je zo min mogelijke fall-out ervaart. Als je het bewegende ooglid iets opvallender wil maken dan kun je ook een glitteroogschaduw toevoegen met een plat oogschaduwkwastje. Druk deze aan op het ooglid. TIP: Maak jouw oogschaduw kwast vochtig met een setting spray om de glitters in de glitteroogschaduw op je oogleden te “plakken”.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen