Actie

Infinity Eye Liner - 004 Earth

Artikelcode: 14101336
€11,99€5,99
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • De Infinity Eye Liner - 004 Earth is intens van kleur en geweldig om aan te brengen dankzij de zachte en smeuïge formule. Deze eyeliner blijft tot 14 uur goed zitten zonder dat hij vervaagt. Ook geschikt voor de waterlijn. Make-up mag niet retour.

Productpagina

De Infinity Eye Liner - 004 Earth van Gosh is intens van kleur en geweldig om aan te brengen dankzij de zachte en smeuïge formule. Deze eyeliner blijft tot 14 uur goed zitten zonder dat hij vervaagt. De zachte en smeuïge formule zorgt ervoor dat deze eyeliner makkelijk aan te brengen is en goed te blenden. De eyeliner is geschikt voor rondom je hele oog. Daarnaast bevat de eyeliner een handige smudger, waarmee je jouw eyeliner mooi kan blenden. Ook geschikt voor de waterlijn.
- Parfum- en parabeenvrij
- Glutenvrij
- Waterproof
- 2in1: eyeliner & kajal

Hoe kan ik de Infinity Eye Liner - 004 Earth het beste gebruiken?

Ga je de Infinity Eyeliner gebruiken als eyeliner? Trek dan de zijkant van je oog een beetje strak, zodat je een mooie strakke lijn kan zetten zonder rimpeltjes. Begin nu vanaf de binnenkant van je oog en werk in één strakke beweging naar de buitenkant toe. Op deze manier krijg je de strakste lijn. Wil je dit potlood toch liever gebruiken voor je waterlijn? Trek dan je oog aan de onderkant een klein beetje naar beneden, zodat je makkelijk een lijntje kan zetten op je waterlijn.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen