Gorgeous Glow Face Palette - Blush

Artikelcode: V7032
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Dit all-in-one Gorgeous Glow Face Palette Blush is alles wat je nodig hebt om een gedefinieerde contour en blozende gloed te creëren! De zachte poeder brengt makkelijk aan en blendt snel uit op de huid voor een stralende teint.
    Make-up mag niet retour.

Productpagina

Dit all-in-one Gorgeous Glow Face Palette Blush is alles wat je nodig hebt om een gedefinieerde contour en blozende gloed te creëren! De zachte poeder brengt makkelijk aan en blendt snel uit op de huid voor een stralende teint.

Hoe kan je de Gorgeous Glow Face Palette - Blush het beste aanbrengen?

Veeg met een contourpenseel de bronzer langs de onderkant van de jukbeenderen en langs de zijkanten van de kaaklijn om de wangen te accentueren. Gebruik de highlighter overal waar je wilt stralen en glanzen. We raden aan, voorhoofd, in het midden van de neus, cupidoboog en boven de jukbeenderen.
Breng als laatste de blush aan op de wangen, blend met een opwaartse beweging in de bronzer en highlighter voor een naadloze contour.

Ingrediënten:

Mica, talc, dimethicone, magnesium sterate, isopropyl isostearate, pentaerythrityl, tetraisostearate, silica, sythetic wax, petrolatum, silica dimethyl silylate, tocopheryl acetate, serica, methylparaben, propylparen, +/- Tin oxide, cl 75470, cl 75470, cl 77491, cl77492, cl77499, cl77742, cl77891.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen