Het einde van het jaar is alweer bijzonder dichtbij en de feestdagen staan weer voor de deur. Ondanks dat kerst en oud en nieuw wat anders zal zijn dan normaal, betekent dat niet dat we niet alsnog kunnen uitpakken met onze looks. Natuurlijk pakken we gewoon nog steeds onze glitter jurk uit de kast en gaan we full-glam met onze make-up. Weet je nog niet precies wat je wil? Lees dan gauw verder!

Glitters
Als er één ding niet mag ontbreken tijdens de feestdagen, dan is het wel een goede glitter. In je jurk, in je haar of op je ogen.. Niets is te gek. Bekijk bijvoorbeeld eens deze pallette van ProFusion met maar liefst 35 oogschaduwkleuren en een he-le-boel glitters! Gegarandeerd dat jij de show zal stelen met een van deze kleuren. Wil je je eyegame nog een stap verder brengen? Dan zijn de Eye Sparklers écht wat voor jou. In de kleur goud of zilver kan jij makkelijk een prachtige ooglook maken. 

Goud
De kleur waarmee je volledig kunt uitpakken tijdens de feestdagen is natuurlijk goud. Ook hier geldt dat er eigenlijk niks te gek is, dus experimenteer er op los! Ga voor gouden sieraden of een prachtige gouden highlighter. Zet je kijkers in de spotlight met een gouden oogschaduw (of Eye Sparklers van hiervoor!) en maak het af met een mooie eyeliner en mascara. Go all the way, dit is het moment.

Highlighter 
Nóg zoiets waar je helemaal los mee kunt gaan tijdens de feestdagen: highlighter. Breng hem aan op je jukbeenderen, cupidoboog en neusbrug om je huid te laten stralen als nooit tevoren. Weet je nog niet zo goed hoe of waar je highlighter het beste kunt gebruiken? Geen probleem, wij hebben eerder een uitgebreid artikel geschreven met wat handige tips over highlighter.

Kunstwimpers
Ben je niet gezegend met lange wimpers van jezelf of ben je op zoek naar net dat beetje extra? Kunstwimpers zijn altijd een goed idee. Ga voor volle, feestelijke wimpers of voor de meer natural variant. Welke je ook kiest, het maakt je ooglook altijd helemaal af. Heb je nog nooit kunstwimpers gedragen en wil je stap voor stap weten hoe je ze aanbrengt? Lees dan vooral even dit blog.

Rode lippen
Nog zoiets wat echt niet kan ontbreken met de feestdagen: een goede lipstick. Hoewel rood nog steeds de meest populaire kleur is tijdens de feestdagen, kun je natuurlijk voor iedere andere kleur kiezen. Wij hebben vast onze favoriete rode lipsticks voor je op een rij gezet, bekijk ze hier. Zoek een goede lipliner uit, omlijn je lippen en gebruik een mooie lipstick om dit weer op te vullen. Of gebruik de Lip Dazzler van ProFusion voor een lipstick en -gloss in één, net zo gemakkelijk.

Gezichtsverzorging
Je make-up is er na een lange dag weer af, je hebt heerlijk gegeten voor dagenlang, dan wordt het tijd voor weer wat me-time. Je huid kan vaak weer even een extraatje gebruiken na deze dagen. Verwen jezelf daarom met één van deze ampullen van laCabine om je huid een boost te geven. Een ampul is een geconcentreerde formule huidverzorging, die niet wordt aangetast door invloeden van buitenaf. Na één keer gebruiken zie je al resultaat. Treat yourself.

Wij van ANVY willen jullie allemaal hele fijne feestdagen wensen in goede gezondheid en met je dierbaren om je heen. Stay safe en enjoy!

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter