Actie

Kunstwimpers Natural - Daydreamy

Artikelcode: KEH02C
€5,99€4,49
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Met de Natural Lashes Daydreamy van KISS heb jij binnen no time heel gemakkelijk voor een volle wimperlook. De set bevat één paar kunstwimpers en een tube wimperlijm.

Productpagina

Met de Natural Lashes Daydreamy van KISS heb jij binnen no time heel gemakkelijk voor een volle wimperlook. De set bevat één paar kunstwimpers en een tube wimperlijm. Bij ANVY bestel je alle producten van KISS tegen de laagste prijs. Of je nu een feestje hebt of naar je werk gaat: er is altijd een reden om kunstwimpers te dragen. KISS heeft een ruim assortiment aan kunstwimpers en heeft voor elke look een passende wimper. 

Hoe kan ik de Natural Lashes Daydreamy het beste aanbrengen?

Leg de kunstwimpers Natural Daydreamy op je natuurlijke wimpers en controleer als of de pasvorm goed is. Trim de wimpers indien nodig. Breng daarna KISS-lijm aan op de wimperrand van de kunstwimper: wacht 30 seconden totdat de lijm enigszins transparant en kleverig is. Breng vervolgens de Natural Daydreamy kunstwimpers aan langs de natuurlijke wimperlijn. Druk de wimper goed aan. Houd de opgeplakte wimpers nog even vast zodat de lijm goed kan opdrogen.

Ingrediënten:

Acrylates, Ethylhexyl Acrylate Polymer, Aqua, Propylene glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen