In 5 stappen zelf je kunstwimpers aanbrengen

Perfect gescheiden haartjes, pikzwarte wimpers en veel volume… Wie wil dat nu niet? Op tv en in foto’s lijken alle modellen wel gezegend te zijn met de perfecte lange wimpers. Maar wat nu als we vertellen dat jij deze look ook supermakkelijk zelf voor elkaar kunt krijgen? Gewoon thuis? Kunstwimpers geven je partyoutfit nét dat beetje extra, maar kan ook prima overdag worden gedragen voor een subtiele prachtige oogopslag.

Wanneer draag je kunstwimpers?
Net zoals alle beautyproducten, is er ook een groot aanbod is kunstwimpers. Vraag daarom eerst aan jezelf: waar wil ik ze voor gebruiken? Wil je ze voor een feestje, dan kan je wat meer uitpakken. Ga dan voor volle, lange wimpers die goed blijven opvallen wanneer je een killing ooglook hebt. Je kunt zelfs wimpers uitzoeken met glitters of kleurtjes! Zoek je kunstwimpers voor op school of naar werk? Ga dan voor iets zachtere, subtielere wimpers.

Zo breng je kunstwimpers aan

  1. Alle ogen zijn natuurlijk anders. Daarom is het belangrijke de goede afmeting te zoeken voor jouw oog. Je kunt een stukje afknippen voor de juiste lengte. Doe dit wel vanaf de buitenkant van de wimper, anders ziet het er gek uit.
  2. Heb je de juiste lengte? Breng dan de lijm aan langs de rand van de kunstwimpers. Wacht ongeveer 30 seconden totdat de lijm wat plakkerig wordt.
  3. Leg een spiegel op tafel en kijk in deze spiegel wanneer je de wimpers gaat aanbrengen. Plaats de kunstwimper op de rand van je eigen wimper. Druk het een beetje aan, met een lichte beweging naar beneden. Het kan zijn dat dit de eerste keer niet gelijk lukt, no worries. Gewoon blijven oefenen.
  4. Houd de kunstwimper vast totdat hij goed aan de rand van je eigen wimper zit gehecht.
  5. En voilà, ready to go! ‘s Avonds kun je de kunstwimpers weer voorzichtig loshalen. Op die manier kan je ze gewoon weer terug in de verpakking plakken en later opnieuw gebruiken.

True Beginners Kit
Heb je nog nooit kunstwimpers aangebracht en lijkt dit je lastig? Dan is de True Beginners Kit wat voor jou. Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om je kunstwimpers goed en gemakkelijk aan te brengen. Er zit bijvoorbeeld een meettool in om de juiste maat van je wimpers te bepalen. De applicator maakt het aanbrengen een stuk gemakkelijker. You CAN do it yourself!

Oefening baart kunst en geef na de eerste keer niet op. Neem er de tijd voor. Als het echt niet lukt, kun je ook iemand uit je omgeving om hulp vragen. Veel succes!

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter