True Beginners Kit

Artikelcode: KLAS01
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Heb jij nog nooit eerder kunstwimpers bij jezelf aangebracht en lijkt dit je maar lastig? Dan is deze True Beginners Kit perfect voor jou! Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om kunstwimpers op de juiste manier aan te brengen. You CAN do it yourself!

Productpagina

Heb jij nog nooit eerder kunstwimpers bij jezelf aangebracht en lijkt dit je maar lastig? Dan is deze True Beginners Kit perfect voor jou! Deze kit bevat alles wat je nodig hebt om kunstwimpers op de juiste manier aan te brengen. You CAN do it yourself! De wimpers zijn meerdere keren te gebruiken en zijn lens vriendelijk. Deze True Beginners Kit van Kiss bevat:
- 1 paar kunstwimpers
- Meettool en een schaartje
- Wimperlijm
- Spiegeltje
- Applicator

Hoe kan ik de True Beginners Kit het beste gebruiken?

Gebruik het meettool om te kijken wat je maat is. Knip vervolgens de wimper af, zodat hij perfect is voor jouw ogen. Breng nu wimperlijm aan op de rand van de kunstwimper. Plaats de rand van de kunstwimperrand op de natuurlijke wimperlijn met behulp van de applicator. Tip: voordat je de wimper aanbrengt, buig hem een beetje in een U-vorm, zodat je hem makkelijk op je wimperlijn krijgt. Leg een spiegel neer op een vlakke ondergrond kijk naar beneden in de spiegel om hem aan te brengen.

Hoe kan ik de wimpers het beste weer verwijderen?

Begin in de hoek aan de buitenkant van je oog en trek de wimperrand zachtjes omhoog. Gebruik vervolgens make-up remover om lijmresten weg te halen. Waarschuwing: bij aanraking met de ogen, onmiddellijk uitspoelen met veel water.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen