Lash Couture Faux Mink - Midnight

Artikelcode: KLCS03C
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Maak jouw ooglook af met de Lash Couture Faux Mink - Midnight wimpers. Deze gekrulde kunstwimpers bevatten haartjes van verschillende lengtes waardoor ze net op echte wimpers lijken. Deze wimpers zijn perfect om je wimpers langer en voller te doen lijken.

Product details

Maak jouw prachtige ooglook af met deze Lash Couture Faux Mink - Midnight wimpers van KISS. Deze gekrulde kunstwimpers zijn bevatten haartjes van verschillende lengtes waardoor ze net op echte wimpers lijken. Deze wimpers zijn perfect om je wimpers langer en voller te doen lijken. Deze comfortabele faux mink kunstwimpers hebben een knoopvrije wimperrand waardoor deze goed aansluit op jouw eigen wimperrand. De gewichtloze kunstwimpers zijn gekruld en geven jouw wimpers veel volume. Deze kit bevat:
- 1 set wimpers
- Wimperlijm

Hoe kun je de Lash Couture Faux Mink - Midnight het beste gebruiken?

Plaats de kunstwimpers op je oogleden om de pasvorm te controleren. Als deze te lang zijn kun de wimpers bijknippen. Breng daarna wat wimperlijm aan op de wimperrand van de kunstwimper. Wacht ongeveer 30 seconden totdat de lijm kleverig en transparant worden. Vervolgens kun je de kunstwimper aanbrengen langs je natuurlijk wimperrand. Het is belangrijk om de wimpers nog even aan te drukken zodat de lijm goed kan opdrogen.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen