Nagelsalon dicht? Zo creëer jij thuis de mooiste nagels

Verzorgde nagels die langdurig mooi blijven, dat wilt toch iedereen? Helaas kan het nu zijn dat jouw favoriete nagelsalon of beautybar dicht is door de coronacrisis. Maar geen paniek, je kunt zelf binnen een handomdraai verzorgde nagels creëren, gewoon bij jou thuis. Zo kom jij je dagen wel door, én zien je nagels er weer fantastisch uit. Win-win! Aan het einde delen we onze all-time favorites met jullie, dus lees snel verder.

De voorbereiding
Of je nu kiest voor kunstnagels, gellak of gewone nagellak, een goede voorbereiding is erg belangrijk. Daardoor blijven jouw nagels straks het langst en mooist zitten. Hiervoor kan je de Prep & Remover Kit van Impulss gebruiken. Vijl je nagels op de juiste lengte, duw je nagelriemen (zachtjes!) terug met een bokkenpootje en maak daarna je hele nagel dof met een vijl. Maak daarna jouw nagels helemaal schoon, zodat de kunstnagels of nagellak goed kan hechten. Nu ben je ready voor de volgende stap.

Thuis acrylnagels zetten
Vele van ons gaan naar de nagelsalon voor acrylnagels of gelnagels. Nu deze helaas langere tijd gesloten zijn kan het zo zijn dat je toe bent aan een nieuwe set nagels. Met de French Acrylic Kit van KISS heb je alles bij de hand on zelf een nieuwe set acrylnagels te zetten. Nadat jij je nagels hebt voorbereid en goed hebt schoongemaakt kun je beginnen met het gebruiken van de producten uit de kit. Begin met het uitzoeken van het juiste formaat van de kunstnagel tips die passen op jouw vingers. Breng deze aan met een nagellijm. Zorg ervoor dat je voldoende lijm gebruikt zodat de nageltip goed kan hechten. Vervolgens kan je beginnen met het aanbrengen van het acryl. Schenk een kleine hoeveelheid van de acrylic liquid in een glazen kommetje en dip de bijgesloten kwast hierin. Dip de kwast met de punt in de acrylic clear poeder en strijk de kwast met de punt in de poeder totdat er een bolletje ontstaat. Dit bolletje kun je nu op je nagel plaatsen en deze voorzichtig vormen tussen je eigen nagel en de kunstnagel tip. Herhaal deze stappen totdat je tevreden bent met het resultaat en laat de acryl dan minstens 5 minuten drogen. Vijl je nagels vervolgens glad en in model. Zo snel en gemakkelijk kun jij thuis je acrylnagels vervangen of zetten.

Zelf gelnagels zetten
Ben jij geen van van acrylnagels en ga jij maandelijks naar de salon om je gelnagels bij te werken? Nu de salons dicht zijn heeft KISS ook hier een oplossing voor. met de Brush On Gel Kit kun je thuis zelf prachtige gelnagels creëren en je nagels bijwerken. De kit bevat alles dat je nodig hebt om thuis aan de slag te gaan met je nagels en heeft minder stappen dan het zetten van acrylnagels. Begin zoals de acrylnagels met het vinden van het juiste formaat nageltips voor je vingers. Breng deze aan door de brush-on gel aan te brengen op het gedeelte van de nageltip dat op je eigen nagel terecht komt. Houdt de nageltip stevig vastgedrukt tegen je eigen nagel en laat deze goed drogen. Om de tip met je natuurlijke nagel te mengen, haal je het borsteltje van de brush cleaner bij de rand van iedere nagel langs. Dus het gedeelte tussen de tip en je eigen nagel. Zodra dit droog is kun je het nageloppervlak vijlen totdat deze egaal is, vijl je nagels meteen ook in de juiste vorm. Zorg ervoor dat je nagels na deze stap weer goed schoon zijn. Nu kan het echte werk beginnen. Breng een gelijkmatige laag van de brush-on gel aan op je nagels, net zoals je nagellak aanbrengt. Gebruik hierna de brush van de gel cleanser en dip deze in de activator en breng een dunne laag hiervan aan op de nog natte gel. Herhaal deze stappen 2 tot 3 keer om het gewenste resultaat te behalen. Breng tot slot nog een laagje van de brush-on gel aan op de nagels, deze laag dient als topcoat. 

Kunstnagels
Geen zin in gedoe met acryl en gel? En ben je niet gezegend met sterke, lange nagels van jezelf? Geen probleem. Kunstnagels kunnen dan de oplossing zijn om altijd verzorgde nagels te hebben, deze kunnen ten slotte niet afbreken of brokkelen. Wat ook fijn is, is dat je zelf de lengte kunt bepalen, waardoor je altijd de nagels heb die jij graag wilt. Onderaan dit artikel vind je onze all-time favorites.

Kunstnagels met press-on systeem
Met deze kant-en-klare kunstnagels is het zo gepiept. Door het press-on systeem hoef je alleen maar het plasticje van de achterkant van de nagel af te halen. Plak hem op de juiste vinger en je bent klaar, er komt geen lijm aan te pas. Zo simpel kan het zijn!

Kunstnagels met lijm
Zorg er van tevoren voor dat je handen goed schoon en vetvrij zijn. Breng lijm aan op de achterkant van de kunstnagel en op je eigen nagel. Leg daarna de kunstnagel op je eigen nagel en druk deze vijf seconden aan. Zorg er voor dat er voldoende lijm op zit, anders krijg je luchtbellen. Zitten ze erop en zijn ze helemaal droog? Vergeet dan niet een verzorgende crème op je nagelriemen te smeren.

Gellak zelf aanbrengen
Geen fan van kunstnagels? No worries. Met all-in-one Gel Polish van Impulss creëer jij supersnel en makkelijk de mooiste nagels die lang blijven zitten. Lak je nagels zoals je gewend bent, maar zorg ervoor dat deze laag niet te dik is. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de nagellak niet goed uithardt onder de lamp. De lamp gaat vanzelf uit zodra je nagels uitgehard zijn. Breng een nieuw laagje aan en doe je handen weer in de lamp. En voilà, jij kan voorlopig weer vooruit met prachtige nagels.

Meer weten? Lees ook onze uitgebreide handleiding voor de Led Lamp van Impulss!  

Onze favorieten 
Natuurlijk zijn wij de beroerdste niet en delen wij ook even onze all-time favorites met jullie. Met deze nagel accessoires en speciale gelnagels shine jij gegarandeerd. 

  • De Natural Break Even Nails van Kiss, maar liefst 28 nagels die je kunt lakken in iedere kleur, of juist nude kunt laten. Zo zit je voorlopig nog wel even goed.
  • De nageldecoraties van Kiss. Zoveel designs om je nagels op te fleuren, zo is er voor ieder wat wils.
  • Gel Fantasy Nails doen precies wat je verwacht: een fantastische gelnagel zonder dat je naar de salon hoeft. Gewoon een kunstnagel met lijm, maar die er echt uitziet als een gelnagel. Believe us, dit wil je.
  • De Glam Fantasy Nails. Hallo meest glamorous designs ooit! Deze nagels geven de indruk dat je een dure manicure hebt gehad. Perfect voor de feestdagen, een etentje of gewoon een dinsdag - want eigenlijk is er altijd wel een reden voor deze geweldige nagels.
  • Of gewoon de klassieke Everlasting Nails voor een subtiele, maar classy look. 

Dat de nagelsalon dicht is, hoeft dus niet te betekenen dat je nagels nu onverzorgd door het leven moeten. Er zijn genoeg opties waarmee je jouw nagels kan laten stralen in deze tijden. Wat zijn jouw favorieten?

Veel plezier!

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter