French Acrylic Kit

Artikelcode: AK104C
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Heb jij altijd al een keer acryl nagels willen proberen? Met de French Acryl kit van KISS heb jij alles wat je nodig hebt om zelf acryl nagels te zetten. Schaf nu deze kit aan en do it yourself!

Productpagina

Heb jij altijd al een keer acryl nagels willen proberen? Met de French Acryl kit van KISS heb jij alles wat je nodig hebt om zelf acryl nagels te zetten. Door acryl nagels heb jij de mogelijkheid om je eigen nagels te laten shinen zonder dat je hiervoor naar een nagelsalon hoeft. Schaf nu deze kit aan en do it yourself! Met deze acrylic kit van KISS kan jij het helemaal zelf! Alle tools die je nodig hebt, zitten in deze kit. Hoe handig is dat! De kit bevat:
- 20 witte tips en 20 natuurlijke tips
- Acrylic Liquid 14 ml
- Clear Acrylic Powder
- Maximum speed nail glue
- Sculpting kwast, nagelvijl en een manicure stick

Hoe kan ik de French Acrylic Kit het beste gebruiken?

Begin met het wassen van je handen. Vervolgens knip of vijl je je eigen nagels zo kort mogelijk af en duw je je nagelriemen met behulp van het manicure stokje voorzichtig terug. Gebruik de roze kant van de nagelvijl om de glans van je eigen nagel te matteren. Kies nu voor iedere vinger de juiste maat kunstnagel en leg deze apart, het liefst op volgorde. Breng een druppel lijm aan op het lichtere gedeelte van de nagel. Gebruik hiervoor voldoende lijm, zodat de kunstnagel goed hecht. Breng de tip aan op de helft van je eigen nagel. Het overtollige lijm kan je weghalen met een tissue. Hou dit gedurende 5 seconden vast. Let er op dat er geen luchtbel onder de nagel zit. Is dit wel het geval? Dan kan je de nagel het beste weer verwijderen en opnieuw beginnen. Breng een kleine hoeveelheid Acrylic liquid aan in een klein glazen kommetje. Erg belangrijk: dip nooit je kwast in het Acrylic Liquid flesje. Op deze manier infecteer je de liquid. Dip de kwast in de Acrylic liquid dat inmiddels in je glazen kommetje zit, strijk het overtollige liquid op je kwast af aan de zijkant van je kommetje. Dip nu met je kwast met de punt in de Acrylic Clear poeder. Strijk vervolgens de kwast met de punt in de poeder totdat er een mooi glazig bolletje ontstaat. Plaats het Acrylic bolletje op het hoogteverschil van de tip en de eigen nagel en duw deze voorzichtig naar de voor,zij en achterkant van de eigen nagel en de kunstnagel. (Belangrijk: zorg ervoor dat er geen Acrylic op de nagelriemen komt met behulp van het manicure stokje). Herhaal deze stappen totdat de tip en het nageloppervlak volledig en egaal bedekt is met de Acrylic. Laat de Acrylnagel minstens 5 minuten drogen. Tik met het manicure stokje op de nagel om te horen en voelen of de Acrylic goed hard geworden is. Je hoort een klikkend geluid als de Acrylic droog is. Hierna vijl je het totale nageloppervlak met de grove (blauwe) kan van de vijl. Gebruik de roze kant van de vijl om de nagel te egaliseren.

Hoe kan ik de French Acrylic Kit het beste weer verwijderen?

Knip of vijl de kunstnagel zo kort mogelijk af. Week je kunstnagels in een glazen of stenen bakje met pure aceton. Veeg met een doekje het zacht geworden Acrylic van de nagel. Herhaal dit totdat de kunstnagel is verdwenen.

Ingrediënten:

Tips: ABS Plastic- Made In China; Acrylic Liquid: Ethyl Methacrylate, HEMA, Glycol Dimethacrylate, Dimethyltolylamine, Benzophenone-3, Hydroquinone, Violet 2 (CI 60725).- Made in U.S.A.; Acrylic Powder: Polyethylmethacrylate, Acrylates Copolymer, Benzoyl Peroxide, PEG-12 Dimethicone- Made in U.S.A.; Glue: Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate.- Made in U.S.A. For Professional Use Only/Sólo Para Uso Por Profesionales

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen