Wimperlijm Lash Glue - Clear

Artikelcode: KEHG01C
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • KISS Lash Glue Clear is een wimperlijm die is geformuleerd voor langdurige draagbaarheid van kunstwimpers. Met het borsteltje breng je lijm vlekkeloos aan op de wimperrand. De lijm is waterproof, vrij van latex, parfum en dierproefvrij.

Productpagina

KISS Lash Glue Clear is een wimperlijm die is geformuleerd voor superieure langdurige draagbaarheid van kunstwimpers. De lijm heeft een handig borsteltje om de lijm vlekkeloos aan te brengen op de wimperrand. De lijm is waterproof, vrij van latex, parfum en dierproefvrij. Of je nu een feestje hebt of naar je werk gaat: Je kunt altijd wel een smoes bedenken om kunstwimpers te dragen. ANVY heeft een ruim assortiment aan kunstwimpers en wimperlijm en heeft voor elke look wel een passende wimper. Bekijk het gehele assortiment hier.

Hoe kan ik de Lash Glue Clear het beste aanbrengen?

Leg de wimpers op uw natuurlijke wimpers en controleer als eerste de pasvorm. Trim de wimpers indien nodig. Breng daarna KISS-lijm aan op de wimperrand van de kunstwimper: wacht ongeveer 30 seconden totdat de lijm enigszins transparant en kleverig is. Breng vervolgens de wimpers aan langs de natuurlijke wimperlijn. Druk de wimper goed aan en houd nog even vast zodat de lijm goed kan opdrogen.

Ingrediënten:

Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Water (Aqua), Propylene Glycol, Butylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Carbomer, Ethylhexylgylcerin

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen