Primer Plus+ 003 Hydration

Artikelcode: 14049775
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • De Primer Plus+ 003 Hydration van Gosh hydrateert de huid en zorgt voor een jonge uitstraling. De primer vervaagd fijne lijntjes, poriën en imperfecties. Dankzij de vochtrijke formule krijgen je huidcellen een boost en ziet jouw huid er weer stralend uit.

Product details

Deze Primer Plus+ 003 Hydration van Gosh hydrateert de huid en zorgt voor een verjongde uitstraling. De primer vervaagd fijne lijntjes, poriën en imperfecties. En dankzij de vochtrijke formule van deze primer krijgen je huidcellen een boost en ziet jouw  huid er weer stralend en jonger uit. Deze primer is dus een perfecte uitkomst voor de vochtarme en droge huid.

Hoe kun je de Primer Plus+ 003 Hydration het beste gebruiken?

Voor een natuurlijke look kun je de primer aanbrengen op een schone huid. Daarnaast zou je de primer ook onder je foundation kunnen aanbrengen om fijne lijntjes en poriën te vervagen voor een egale look. Breng dan een kleine hoeveelheid van de primer aan op je gezicht en verdeel deze goed. Zorg ervoor dat de primer goed is ingetrokken in de huid en breng vervolgens de rest van je make-up aan.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen