Magnetic Eyeliner

Artikelcode: KMEY01
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Het is nog nooit zo makkelijk geweest om kunstwimpers aan te brengen als met de Magnetic Eyeliner. De magnetische eyeliner hoeft er niet meer gepriegeld te worden met wimperlijm die jouw schitterende ooglook kan verpesten.

Productpagina

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om kunstwimpers aan te brengen als met de Magnetic Eyeliner van KISS. De magnetische eyeliner zorgt ervoor dat je niet meer met wimperlijm aan de slag hoeft te gaan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om een schitterende ooglook te verpesten door het aanbrengen van kunstwimpers.

Hoe kun je de Magnetic Eyeliner het beste gebruiken?

Schud het flesje met de eyeliner voor gebruik (belangrijk!). Breng de eyeliner vervolgens aan zoals je dat normaal gesproken zou doen. Wacht totdat deze is opgedroogd. Plaats vervolgens de magnetische wimper op de eyeliner.

Hoe kun je de Magnetic Eyeliner het beste verwijderen?

Verwijder de wimpers voorzichtig van je oogleden. Gebruik vervolgens een wattenstaafje om de eyeliner van je ogen af te halen. Je kunt het beste een make-up remover op oliebasis gebruiken om de eyeliner volledig van je oogleden te krijgen.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen