Magnetic Eyeliner & Lash Kit - Tempt

Artikelcode: KMEK02
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Het is nog nooit zo makkelijk geweest om kunstwimpers aan te brengen als met de Magnetic Eyeliner & Lash Kit Tempt. Je hoeft niet meer met wimperlijm aan de slag. Dus geen zorgen om je schitterende ooglook te verpesten door het aanbrengen van kunstwimpers

Productpagina

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om kunstwimpers aan te brengen als met de Magnetic Eyeliner & Lash Kit Tempt van KISS. De magnetische eyeliner zorgt ervoor dat je niet meer met wimperlijm aan de slag hoeft te gaan. Nu geen zorgen meer om een schitterende ooglook te verpesten door het aanbrengen van kunstwimpers. Deze magnetische wimpers zijn gemakkelijk aan te brengen en je kan ze ook nog verplaatsen mochten ze niet goed op hun plek zitten. Daarnaast blijven deze herbruikbare wimpers tot wel 16 uur zitten en zijn ze wind proof. Deze kit bevat de volgende producten:
- 1 paar magnetische kunstwimpers
- Magnetische eyeliner

Hoe kun je de Magnetic Eyeliner & Lash Kit Tempt het beste gebruiken?

Schud het flesje met de eyeliner voor gebruik. Breng de eyeliner vervolgens aan zoals je dat normaal gesproken zou doen. Wacht totdat deze is opgedroogd. Plaats vervolgens de magnetische wimper Tempt op de eyeliner.

Hoe kun je de Magnetic Eyeliner & Lash Kit Tempt het beste verwijderen?

Verwijder de Tempt wimpers voorzichtig van je oogleden. Gebruik vervolgens een wattenstaafje om de eyeliner van je ogen af te halen. Je kunt het beste een make-up remover op oliebasis gebruiken om de eyeliner volledig van je oogleden te krijgen.

Reviews

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

m
28 Jan 2023
Marlous Luiten
Supermakkelijk