Impulss Gel Polish - Rose Pompadour

Artikelcode: ICG036
Voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
  • Overzicht
  • Creëer in slechts één stap perfecte gellaknagels met de Impulss 1 Step Gel Polish Rose Pompadour. Deze roze kleur heeft een lichte shimmer. Het Impulss assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen onder de LED-Lamp.

Product details

Wil jij ook zelf gellaknagels creëren? Dat kan! Met een ruim assortiment aan 1 Step Gel Polish van Impulss creëer jij de mooiste gellaknagels. Het assortiment bevat trendy kleurtjes die snel en gemakkelijk opdrogen door middel van de LED-Lamp. Creëer thuis snel en gemakkelijk de mooiste gelnagels. De gellak is makkelijk aan te brengen en blijft langdurig zitten. Het is wel belangrijk dat de bijpassende LED-Lamp wordt gebruikt om de gellak uit te harden. 

Hoe kan je de Impulss 1 Step Gel Polish Rose Pompadour het beste aanbrengen?

Voordat je begint met het lakken van je nagels moet je ervoor zorgen dat je nagels op de juiste manier voorbereid zijn. Vijl je nagels mooi in model, duw je nagelriemen zachtjes terug met een bokkenpootje en maak het gehele oppervlak van je nagels dof met een vijl. Maak daarna de hele nagel goed schoon met een Impulss cleanser/finisher doekje. Zo kan de 1 Step Impulss Gel Polish Rose Pompadour optimaal hechten en heb je langer plezier van mooie gelnagels. Begin na het schoonmaken van je nagels met lakken. Breng de 1 Step Gel Polish Rose Pompadour in één lange, vloeiende beweging aan. Tip! Wij raden jou aan om de eerste laag iets over je nagelrandje door te trekken, zodat jouw hele nagel wordt voorzien van de Gel Polish. Op deze manier zorg je ervoor dat de nagellak minder snel gaat chippen. Laat vervolgens je nagels tegelijkertijd uitharden in de LED Lamp. De Impulss Gel Polish Rose Pompadour trekt daarna vanzelf glad. Breng indien nodig nog een tweede laagje aan en laat deze weer uitharden in de LED Lamp. Nadat je al je nagels hebt gelakt en deze zijn uitgehard, ben je klaar! Voilà! Ben je toe aan een nieuw fris kleurtje? Dan kun je de 1 Step Gel Polish weer makkelijk verwijderen met de remover pockets uit de navulkit.

Reviews

4,7 sterren op basis van 7 beoordelingen

b
21 Nov 2022
Barbara Soppe
Hele mooie kleur, aanrader voor de feestdagen!
h
08 Oct 2022
Henriëtte van de Pol
Goed product
d
04 Oct 2022
Danique Van Wouw
Mooie kleur
a
01 Oct 2022
A Ottens
Product is goed ,jammer dat het niet meer verkrijgbaar is bij de kruidvat
s
28 Aug 2022
Simone Makkinga
Mooie kleur
w
24 Jul 2022
Willie Udink
Prima kwaliteit
d
24 May 2022
Denise Woltering
Mooie kleur