-10%

Falscara - Starter Kit 01

Artikelcode: KFCK01C
€29,99€26,99
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
  • Overzicht
  • Vind jij wimperextensions mooi, maar ben jij het gedoe rondom het aanbrengen van kunstwimpers zat? Het aanbrengen van kunstwimpers is nu net zo simpel als het aanbrengen van een mascara. Creëer nu zelf gemakkelijk langere wimpers met deze starter kit 01.

Product details

Vind jij het aanbrengen van kunstwimpers ook zo moeilijk? De Falscara is de oplossing voor jou. Het aanbrengen van kunstwimpers is dankzij dit product net zo simpel als het aanbrengen van een mascara. Geef jezelf de wimperextensie look mat deze starterskit. Om ervoor te zorgen dat jij gemakkelijk langere wimpers kunt creëren bevat deze startskit:
- 10 wispy wimper stukjes
- Wimper bond en seal duo
- Applicator

Hoe kun je de Falscara Starter Kit 01 het beste gebruiken?

Begin met het aanbrengen van een dunne laag van de bond op jouw eigen wimpers. Dit doe je op dezelfde manier als het aanbrengen van mascara. De volgende stap is iets moeilijker. In tegenstelling tot traditionele wimpers die je aan de bovenkant van je wimpers op de wimperrand plakt moeten deze wimpers onder je wimpers geplakt worden. Gebruik de applicator om een wimper stukje op te pakken en deze voorzichtig aan de onderkant van je wimpers te plaatsen. Plaats de wimpers net van de waterlijn af voor de het meest natuurlijke effect. Herhaal deze stap met de wimper stukjes totdat jij vind dat je wimpers genoeg zijn aangevuld. Gebruik vervolgens de seal op dezelfde manier als een mascara. Deze zorgt ervoor dat eventuele plakkerige resten worden verwijderd en dat de wimper stukjes goed op hun plek blijven zitten.

Reviews

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

e
16 May 2022
edelweiss soubry
tevreden van het product. Onmiddellijk opnieuw besteld.