Q + A

Wij zijn Q+A. Een natuurlijk, schoon en op ingrediënten gericht huidverzorgingsmerk met een missie om huidverzorging te versimpelen. En mocht je het afvragen… Je spreekt het op zijn Engels uit, ‘Q and A’. We zijn een Brits bedrijf, en daar zijn we trots op! Wij zijn hier op jouw huisverzorgingsvragen te beantwoorden. We begrijpen als geen ander dat verzorging verwarrend of overweldigend kan zijn. Het is onze missie om huidverzorging te vereenvoudigen en jouw huidbehoeften te ontdekken via onze unieke Q+A-checklist. Al onze producten zijn samengesteld met jouw huidtype in gedachten.   

De kracht van de natuur
Bij Q+A kennen we de kracht van de natuur. Daarom is ons huidverzorging assortiment voor 98% natuurlijk. Elk van onze producten bevat een reeks belangrijke natuurlijke ingrediënten die jou de beste huid ooit zullen geven. Bij Q+A zeggen we nee tegen siliconen. Onze serums gebruiken een uniek systeem op waterbasis dat enorm verschilt van formules die zijn gesuspendeerd in siliconen (en andere petrochemische basen). Het is net zo effectief en houdt jouw huidverzorgingsroutine zo schoon mogelijk. We kijken eerst naar de natuur, omdat we weten dat daar de beste antwoorden te vinden zijn. 

Cruelty-free en Vegan
Geen enkel Q+A-product is op dieren getest of zal dat ooit worden. Onze samenwerkingspartners zijn COSMOS-gecertificeerde leveranciers die enorme middelen inzetten om ethische toeleveringsketens te waarborgen. De Q+A-producten worden niet gedistribueerd in gebieden die dierproeven vereisen. Alle Q+A-producten zijn veganistisch, afgezien van bepaalde vocht inbrengende emulsies die bijenwas bevatten. Onze producten zijn ook vrij van kunstmatige geurstoffen en bevatten geen minerale olie.  

Toon 1 - 3 van 3
More filters