De beste verzorging voor jouw huid met de producten van Q+A

Het is belangrijk om de juiste huidverzorgingsroutine te vinden en de juiste producten die daarbij horen. Maar hoe weet je wat de juiste producten zijn voor jouw huid? Doe de checklist en kom erachter wat jouw huidtype is.

Over Q+A
Q+A is een natuurlijk en op ingrediënten gefocust gezichtsverzorgingsmerk. Alle Q+A producten worden geproduceerd in Norfolk, Engeland. ‘Q’ staat voor Questions en ‘A’ staat voor Answers. De missie van Q+A is om gezichtsverzorging te vereenvoudigen en te achterhalen wat jouw huid nodig heeft.

De kracht van natuurlijke ingrediënten.
De producten zijn voor wel 98% natuurlijk. Elk product bevat een aantal effectieve hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat jouw huid de juiste verzorging krijgt. Er worden geen siliconen of andere chemische ingrediënten gebruikt maar er wordt een uniek, op water gebaseerd supplement gebruikt. Het is net zo effectief en volledig natuurlijk. Q+A vindt haar inspiratie in de natuur omdat daar de beste ingrediënten beschikbaar zijn!

Dierproefvrij en veganistisch
Q+A is dierproefvrij. De Q+A-producten worden niet gedistribueerd in gebieden die dierproeven vereisen. Een groot deel van het assortiment is veganistisch, afgezien van bepaalde vocht inbrengende gemengde vloeistoffen die bijenwas bevatten. De producten zijn ook vrij van kunstmatige geurstoffen en bevatten geen minerale oliën! Alle producten zijn gecreëerd met jouw huidtype in gedachte. 

Doe de checklist en bepaal jouw huidtype

    1. Ik zou mijn huid omschrijven als...

A. Gevoelig voor puistjes

B. Droog en strak

C. Vettig op mijn T-Zone, maar droog op mijn wangen

D. Rood en geïrriteerd

E. Evenwichtig en gezond

F. Tekenen van veroudering

 

    2. Mijn belangrijkste huidverzorging doel is…

A. Om puistjes en het oliepeil onder controle te houden

B. Om mijn huid te hydrateren en te voeden

C. Om olieachtige en droge plekken in evenwicht te brengen

D. Irritatie en onzuiverheden te verminderen

E. Mijn huid gezond houden

F. Mijn huid jong te houden

 

    3. Hoe zien je poriën eruit?

A. Groot en verstopt

B. Klein en moeilijk op te merken

C. Zichtbaar, maar alleen in de T-Zone

 

    4. Is je huid snel droog?

A. Nee, mijn huid is altijd vettig

B. Ja, mijn huid voelt altijd droog aan

C. Af en toe, vooral op mijn wangen

D. Ja, en het gaat gepaard met roodheid

E. Nee, maar mijn huid is ook niet vettig

F. Ja, en het gaat gepaard met fijne lijntjes

 

    5. Hoe vaak heb je puistjes of onzuiverheden?

A. Minstens één keer per week

B. Ik krijg af en toe puistjes

C. Een of twee keer per maand

D. Wanneer ik een nieuw product gebruik

E. Nooit, ik heb geen last van puistjes

F. Ik heb in het verleden last gehad van puistjes, maar nu bijna nooit meer

Antwoorden

Huidtype A – Vette en onzuivere huid
Je huid is vettig en je hebt vaak last van puistjes. Je hebt wat grotere poriën en je kunt last krijgen van mee-eters. Je doel is om je huid weer in balans te brengen en te kalmeren. Probeer het Q+A Zinc PCA Facial Serum, Niacinamide Daily Toner, Activated Charcoal Face Mask of Peppermint Daily Cleanser.

Huidtype B – Droge huid
Je huid voelt vaak trekkerig aan en mist hydratatie. Je kunt soms enkele tekenen van veroudering hebben. Hydratatie is wat je nodig hebt! Probeer het Q+A Hyaluronic Acid Facial Serum, Collagen Face Cream, Super Food Facial Oil of Grapefruit Cleansing Balm.

Huidtype C – Gecombineerde huid
Wist je dat een gecombineerde huid het meest voorkomende huidtype is? Je ervaart een vette T-Zone met droge plekken, vooral op je wangen of voorhoofd. Je moet je huid weer in balans brengen! Probeer het Q+A Hyaluronic Acid Facial Serum, Niacinamide Daily Toner, Apple AHA Exfoliating Gel of Hyaluronic Acid Gel Cleanser.

Huidtype D – Gevoelige huid
Je huid kan rood en geïrriteerd zijn, en is extra gevoelig voor nieuwe producten. Soms gaat dat gepaard met een huidaandoening als rosacea of eczeem. Huidverzorging is essentieel, en dan met name door producten te gebruiken die zacht zijn voor de huid. Probeer de Q+A Chamomile Night Cream, Green Tea Daily Toner of Squalane Facial Oil.

Huidtype E – Normale huid
Je huidtype is wat iedereen probeert te bereiken, lucky you! Maar laat je daardoor niet misleiden. Ook al is jouw huid in topvorm, deze moet toch verzorgd worden. Probeer de Ginger Root Daily Moisturiser, Seaweed Peptide Eye Gel, Peppermint Daily Cleanser of Niacinamide Daily Toner. 

Huidtype F – Rijpere huid
Verandering in de huid is het meest zichtbare teken van veroudering, vooral op je gezicht. Er kunnen fijne lijntjes zichtbaar zijn en misschien zelfs wat zonneschade. De huid is niet meer zo soepel als voorheen. Probeer de 5-HTP Elasticity Face & Neck Cream, Caffeine Eye Serum of Peptide Facial Serum.

Weet je nu welke huidtype jij hebt? Bestel nu de producten die bij jouw huid passen op Anvy.nl

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter