Lash Glue Liner: perfecte wimpers waren nog nooit zo makkelijk!

Vind jij het aanbrengen van kunstwimpers ook zo lastig? Wij begrijpen je! Gelukkig hebben wij de oplossing en deze is op een geheel nieuw niveau: de Lash Glue Liner van Kiss. Alles wat lastig was aan het lijmen van kunstwimpers, behoort tot het verleden met deze wimperlijm en eyeliner in één. Hierdoor sla je een hele stap uit je make-up routine over!

De lash Glue Liner 
Deze wimperlijm/eyeliner maakt het aanbrengen van kunstwimpers onfeilbaar! Geen geknoei meer met wimperlijm. Je brengt de wimperlijm/eyeliner aan langs je wimperlijn en vervolgens plak je de kunstwimpers erop. Wij hebben een ruim assortiment aan kunstwimpers en voor elke look wel passende kunstwimpers. Bekijk het gehele assortiment hier. 

De voordelen van Lash Glue Liner 

  • Contactlens vriendelijk 
  • Viltstift glijdt over je ooglid als eyeliner  
  • Presteert als wimperlijm

Hoe breng je de Lash Glue Liner het beste aan?

  1. Breng het aan op schone, droge oogleden, vrij van vocht of make-up.
  2. Begin met één oog en breng Glue Liner aan langs je natuurlijke wimperlijn, net als een gewone eyeliner. 
  3. Voordat de liner de kans krijgt om op je ooglid te drogen, breng je meteen de Kiss kunstwimpers aan langs de Glue Liner lijn. Dep voorzichtig om de wimperstrip op zijn plaats te zetten.

Herhaal dit vervolgens voor je andere oog.

Hoe verwijder je Lash Glue Liner?

Je kunt de Lash Glue Liner weer verwijderen met oogmake-up remover of een remover op oliebasis. De kunstwimpers zijn zoals gewoonlijk te verwijderen door deze voorzichtig van de wimperrand af te halen. Meer over het verwijderen en het lang mooi houden van je kunstwimpers lees je hier

Tips

  • Bewaar de Glue Liner verticaal, met de dop naar beneden, om uitdroging te voorkomen. 
  • Reinig indien nodig de eyeliner met een  pluisvrije doek en/of make-up remover om eventuele resten te verwijderen. 
  • Glue Liner is geformuleerd om de hele dag mee te gaan, maar bij een vette huid kan het zijn dat het overdag opnieuw moeten worden aangebracht.
  • Breng de Glue Liner royaal aan om voldoende basis te creëren voor de breedte en lengte van de wimperband die je eraan vast plakt. 

Heb jij nou moeite met het aanbrengen van eyeliner en kunstwimpers of wil je de make-up routine versnellen? Dan is dit dé oplossing! Je shopt de lash Glue Liner hier

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter