Love is in the air! Het is weer bijna zover, de meest romantische dag van het jaar is in zicht. 14 februari is Valentijnsdag, de dag waarop je jouw geliefde of dierbaren extra in het zonnetje zet.

Elk jaar is het toch weer een hele uitdaging om een origineel cadeautje te bedenken voor jouw Valentijn. Je moet je gaan voorbereiden op jouw valentijnslook! Denk aan jouw prachtige en gestructureerde make-up look, perfecte nagels en rode lippen. Dit gaat samen met mooie details en accessoires geïnspireerd door de liefde. De valentijnslook gaat over het gevoel van je geliefd te voelen. Het is dus geen verassing dat zoveel vrouwen stiekem wel van Valentijnsdag houden! 

Wij hebben hieronder zes favoriete make-up producten gekozen, omdat wij van mening zijn dat het bij een perfecte valentijnslook past.

Impulss Gel Polish – Hollywood Red
De Gel Polish uit ons Impulss assortiment scoort alle punten als het aankomt op de valentijnslook. Impulss is de enige one step Gel Polish, dus de makkelijkste en snelste manier voor prachtig gelakte nagels. Met de Gel Polish heb je in één simpele stap perfect uitziende nagels.

Lip Shot – Corrupted
Lip Shot is een collectie van prachtige kleuren die sterk gepigmenteerd zijn en een volledige dekking hebben. Deze Lip Shot van Sleek staat bekend om haar mooie glans. Het is een fijne lipgloss op je lippen met een intense kleurimpact voor een finishing touch.

Impress Color – Reddy Or Not
Met de imPRESS kunstnagels van KISS heb jij binnen een handomdraai prachtige nagels. Door de press-on techniek heb je geen lijm meer nodig. Press & Go! Met imPRESS kost het je geen moeite meer om er voor te zorgen dat je hippe en verzorgde nagels hebt die langdurig blijven zitten.

Glitter Gem – Ruby Gems Profusion
Dit is een palette die je in je make-up collectie moet hebben. De Glitter Gem Palette van Profusion bevat 5 pressed glitter oogschaduwkleuren. De kleuren in het palette zijn geïnspireerd op een juweel of edelsteen en passen dus daarom perfect bij jouw valentijnslook. Deze pressed glitter oogschaduwkleuren zijn ideaal om een look af te maken en om je ogen een sprankelende finishing touch te geven.

Velvet Touch Lipstick - 024 Matt The Red
Een lipstick mag natuurlijk niet ontbreken. Dankzij de watervaste formule blijft de lippenstift de hele dag goed zitten. De lippenstift geeft je lippen een shiny look. De lippenstift is ook nog eens goed voor je lippen door de vitamine die de lippenstift bevat. De Velvet Touch Lipstick van Gosh is niet voor niets zo populair.

Master Artistry Palette - Marigold
Het Master Artistry Palette van Profusion bevat maar liefst 35 verschillende kleuren oogschaduw. Deze oogschaduwkleuren hebben ook verschillende finishes. Zo bevat het palette matte en shimmery oogschaduwkleuren, glitterkleuren en pressed pigments. Met deze verschillende soorten oogschaduw creëer je vele looks.

Kijk voor al rode producten in onze Valentijns categorie.

X ANVY

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter