Waterproof Wonders EL- Silver Shimmer

Artikelcode: KWW11
Voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
  • Overzicht
  • De KISS Waterproof Wonders EL- Silver Shimmer is een erg gepigmenteerd oogpotlood, waarmee jij jouw ogen kunt accentueren. De waterproof formule zorgt ervoor dat de oogpotlood voor minimaal 36 uur op z’n plek blijft zitten. Make-up mag niet retour.

Product details

Ben jij het zat om aan het einde van de dag panda-ogen te hebben? Deze KISS Waterproof Wonders EL- Silver Shimmer is een erg gepigmenteerd zilveren oogpotlood, waarmee jij jouw ogen kunt accentueren. De waterproof formule zorgt ervoor dat jij een lange dag kan doorstaan zonder dat jouw oogpotlood tijdens de dag uitloopt.

Hoe kan je de Waterproof Wonders EL- Silver Shimmer oogpotlood het beste aanbrengen?

De Waterproof Wonders oogpotlood kan zowel op als onder het oog worden aangebracht. Als je ervoor kiest om het potlood aan te brengen op het ooglid, dan werkt dit in principe hetzelfde als een “gewone” eyeliner. Door de crèmige formule kan deze oogpotlood ook gemakkelijke aangebracht worden op de waterlijn. Eventueel zou je de eyeliner nog wat kunnen vervagen met een klein kwastje zodat er geen harde lijnen zichtbaar zijn, ook dit gaat gemakkelijk dankzij de crèmige zachte formule. Na het aanbrengen kun jij 36 uur genieten van je oogpotlood zonder je zorgen te maken of het misschien is uitgelopen. 

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen