Waterproof Wonders EL- Rich deep blue

Artikelcode: KWW06
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • De KISS Waterproof Wonders EL- Rich deep blue is een erg gepigmenteerd oogpotlood, waarmee jij jouw ogen kunt accentueren. De waterproof formule zorgt ervoor dat de oogpotlood voor minimaal 36 uur op z’n plek blijft zitten.

Product details

Ben jij het zat om aan het einde van de dag panda-ogen te hebben? Deze KISS Waterproof Wonders EL- Rich deep blue is een erg gepigmenteerd donkerblauw oogpotlood, waarmee jij jouw ogen kunt accentueren. De waterproof formule zorgt ervoor dat jij een lange dag kan doorstaan zonder dat jouw oogpotlood tijdens de dag uitloopt.

Hoe kan je de Waterproof Wonders EL- Rich deep blue oogpotlood het beste aanbrengen?

De Waterproof Wonders oogpotlood kan zowel op als onder het oog worden aangebracht. Als je ervoor kiest om het potlood aan te brengen op het ooglid, dan werkt dit in principe hetzelfde als een “gewone” eyeliner. Door de crèmige formule kan deze oogpotlood ook gemakkelijke aangebracht worden op de waterlijn. Eventueel zou je de eyeliner nog wat kunnen vervagen met een klein kwastje zodat er geen harde lijnen zichtbaar zijn, ook dit gaat gemakkelijk dankzij de crèmige zachte formule. Na het aanbrengen kun jij 36 uur genieten van je oogpotlood zonder je zorgen te maken of het misschien is uitgelopen. 

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen