Velvet Touch Lipliner - 009 Rose

Artikelcode: 14088736
Voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
  • Overzicht
  • Met de vegan Velvet Touch Lipliner - 009 Rose creëer jij de perfecte lippen. De zachte textuur is perfect om de lippen te omlijnen of zelfs op te vullen en blijft tot wel 6 uur zitten. Bevat vitamine E en jojoba-olie. Make-up mag niet retour.

Product details

Met deze vegan Velvet Touch Lipliner - 009 Rose van Gosh creëer jij de perfecte lippen. De zachte er crèmeachtige textuur is perfect om de lippen te omlijnen of zelfs op te vullen. Blijft tot wel 6 uur goed zitten. Bevat vitamine E en jojoba-olie om je lippen in een perfecte conditie te houden. Een lipliner is dé perfecte basis voor je lippenstift en voorkomt dat je lippenstift uitloopt. Daarnaast kan je voor een matte look ook perfect een lipliner gebruiken om je gehele lippen mee in te kleuren.
- Bevat vitamine E
- Bevat jojoba-olie
- Parfum- en parabeenvrij
- Vegan

Hoe kan ik de Velvet Touch Lipliner - 009 Rose het beste gebruiken?

Breng een lijntje aan op de buitenste rand van je lippen. Begin met je onderlip en zet hier een lijn. Vervolgens begin je bij je bovenlip met het tekenen van de vorm in het zogeheten cupids bow. Vervolgens trek je vanuit je mondhoeken naar boven een lijn die aansluit op de lijn die je zojuist hebt gezet op de boog van je lip. Vervolgens kun je je lippen inkleuren met de juiste kleur lippenstift. Hou je van een matte look? Dan kun je er ook voor kiezen om je lippen in te kleuren met de lipliner.

Reviews

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

s
01 Dec 2022
Selma hayek
Goed goed