True Volume Lash - Posh

Artikelcode: KTVL01
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • De True Volume Lash Posh is ontwikkelt met echte haren om een natuurlijke look te creëren. Door de Tapered End technologie krijgen de kunstwimpers een realistische look die niet van echte wimpers te onderscheiden zijn. Bevat wimperlijm en 2 kunstwimpers.

Product details

De True Volume Lash Posh is speciaal ontwikkelt met echt mensenhaar om een zo’n natuurlijk mogelijke look te creëren. Dankzij de Tapered End technologie, die KISS als enige in het segment hanteert, krijgen de kunstwimpers en realistische look die bijna niet van echte wimpers zijn te onderscheiden. Bevat een tube wimperlijm en twee kunstwimpers. Of je nu een feestje hebt of naar je werk gaat: Je kunt altijd wel een smoes bedenken om kunstwimpers te dragen. ANVY heeft een ruim assortiment aan kunstwimpers en wimperlijm en heeft voor elke look wel een passende wimper. Bekijk het gehele assortiment hier.

Hoe kan ik de True Volume Lash Posh het beste aanbrengen?

Leg de wimpers op uw natuurlijke wimpers en controleer als eerste de pasvorm. Trim de wimpers indien nodig. Breng daarna KISS-lijm aan op de wimperrand van de kunstwimper: wacht ongeveer 30 seconden totdat de lijm enigszins transparant en kleverig is. Breng vervolgens de wimpers aan langs de natuurlijke wimperlijn. Druk de wimper goed aan en houd nog even vast zodat de lijm goed kan opdrogen.

Ingrediënten:

Acrylates, Ethylhexyl Acrylate Polymer, Aqua, Propylene glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen