Top Brow Sculpting Pencil - Granite

Artikelcode: KBSP04
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Met de Top Brow Sculpting Brow Pencil Granite creëer jij binnen een paar minuten strakke wenkbrauwen. Dit innovatieve wenkbrauwpotlood heeft een driehoekige punt die zorgt voor de scherpste lijnen, waarmee je je wenkbrauwen perfect in vorm kunt brengen.

Product details

Met de Top Brow Sculpting Brow Pencil Granite creëer jij binnen een paar minuten enorm strakke wenkbrauwen. Dit innovatieve wenkbrauwpotlood heeft een driehoekige punt die zorgt voor de scherpste lijnen, waarmee je je wenkbrauwen perfect in vorm kunt brengen. De Top Brow Sculpting Brow Pencil bevat aan de ene kant een driehoekvormige punt en aan de andere kant een browgel. Met deze browgel kun je meer volheid en dikte creëren bij je wenkbrauwen.

Hoe kan ik de Top Brow Sculpting Pencil Granite het beste gebruiken?

Beginnen met het zetten van de lijnen rondom je wenkbrauwen om de juiste vorm te bepalen. Vervolgens blend je met een klein kwastje de lijnen die je zojuist gezet hebt om ervoor te zorgen dat je gehele wenkbrauw mooi gevuld wordt. Vervolgens gebruik je de browgel om je wenkbrauwen nog meer definitie te geven.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen