Top Brow Sculpting Pencil - Chocolate

Artikelcode: KBSP02
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Met de Top Brow Sculpting Brow Pencil Chocolate creëer jij super snel enorm strakke wenkbrauwen. Dit innovatieve wenkbrauw potlood heeft een driehoekige punt die zorgt voor de scherpste lijnen, waarmee je je wenkbrauwen perfect in vorm kunt brengen.

Product details

Met de Top Brow Sculpting Brow Pencil Brunette creëer jij binnen een paar minuten enorm strakke wenkbrauwen. Dit innovatieve wenkbrauw potlood heeft een driehoekige punt die zorgt voor de scherpste lijnen, waarmee je je wenkbrauwen perfect in vorm kunt brengen. De Top Brow Sculpting Brow Pencil bevat aan de ene kant een driehoekvormige punt en aan de andere kant een browgel. Met deze browgel kun je meer volheid en dikte creëren bij je wenkbrauwen.

Hoe kan ik de Top Brow Sculpting Pencil Brunette het beste gebruiken?

Beginnen met het zetten van de lijnen rondom je wenkbrauwen om de juiste vorm te bepalen. Vervolgens blend je met een klein kwastje de lijnen die je zojuist gezet hebt om ervoor te zorgen dat je gehele wenkbrauw mooi gevuld wordt. Vervolgens gebruik je de browgel om je wenkbrauwen nog meer definitie te geven.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen