Top Brow Kit - Taupe

Artikelcode: KBK01
Voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
  • Overzicht
  • Deze brow kit Taupe bevat twee poeders waarmee jij je wenkbrauwen kunt aanzetten en een wax om de wenkbrauwen op hun plek te houden. Daarnaast is de kit aangevuld met een kwastje en een wenkbrauwborsteltje. Make-up mag niet retour.

Product details

Creëer in een handomdraai natuurlijke wenkbrauwen met de Top Brow Kit Taupe van KISS. Deze brow kit bevat twee poeders waarmee jij je wenkbrauwen kunt aanzetten en een wax om de wenkbrauwen op hun plek te houden. Daarnaast is de kit aangevuld met een kwastje en een wenkbrauwborsteltje.

Hoe kan je de Top Brow Kit Taupe het beste gebruiken?

Gebruik het kwastje dat bij de Top Brow Kit zit of de Top Brow Brush om de poeders aan te brengen op jouw wenkbrauwen. Breng de lichter gekleurde poeder aan waar de wenkbrauw begint tot aan de wenkbrauwboog, maak korte strookjes zodat de het net lijkt alsof je haren aan het tekenen bent. Ga verder met de donkere kleur daar waar je gestopt was met de lichte kleur, zorg ervoor dat de kleuren in elkaar geblend zijn. Blijf nog steeds korte strookjes aan het maken bent tot het einde van je wenkbrauw. Voor het blenden van de twee kleuren kan je de spoolie gebruiken. Gebruik de spoolie om eventuele harde lijntjes te vervagen en breng als laatste stap de wax uit de kit aan om de wenkbrauwen te sealen.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen