Top Brow Kit - Ebony

Artikelcode: KBK04
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • Creëer natuurlijke wenkbrauwen met de Top Brow Kit Ebony. De brow kit Ebony bevat twee poeders waarmee jij je wenkbrauwen kunt aanzetten en een wax om de wenkbrauwen op hun plek te houden. De kit is aangevuld met een kwastje en een wenkbrauwborsteltje.

Product details

Creëer in een handomdraai natuurlijke wenkbrauwen met de Top Brow Kit Ebony van KISS. Deze brow kit bevat twee poeders waarmee jij je wenkbrauwen kunt aanzetten en een wax om de wenkbrauwen op hun plek te houden. De kit is aangevuld met een kwastje en een wenkbrauwborsteltje.

Hoe kan je de Top Brow Kit Ebony het beste gebruiken?

Gebruik het kwastje dat bij de Top Brow Kit zit of de Top Brow Brush om de poeders aan te brengen op jouw wenkbrauwen. Breng de licht gekleurde poeder aan waar de wenkbrauw begint tot aan de wenkbrauwboog. Maak korte strookjes zodat het net lijkt alsof je haren aan het tekenen bent. Ga verder met de donkere kleur daar waar je gestopt was met de lichte kleur. Zorg ervoor dat de kleuren in elkaar geblend zijn. Blijf nog steeds korte strookjes maken tot het einde van je wenkbrauw. Voor het blenden van de twee kleuren kan je de spoolie gebruiken. Gebruik de spoolie om eventuele harde lijntjes te vervagen en breng als laatste stap de wax uit de kit aan om de wenkbrauwen te sealen.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen