Top Brow Fine Precision Pencil - Deep Dark Brown

Artikelcode: KBPP05
Voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
  • Overzicht
  • Met de Top Brow Fine Precision Pencil - Deep Dark Brown maak je moeiteloos precieze lijnen en fijne, haarachtige slagen. Perfect voor het creëren van natuurlijke wenkbrauwen. Make-up mag niet retour.

Product details

Wil jij graag een natuurlijke wenkbrauw creëren? Dan hebben wij het perfecte wenkbrauw product voor jou! Met de Top Brow Fine Precision Pencil - Deep Dark Brown maak je moeiteloos precieze lijnen en fijne, haarachtige slagen. Perfect voor het creëren van natuurlijke wenkbrauwen. Dit tweevoudige wenkbrauwpotlood maakt het mogelijk om makkelijk en snel natuurlijke wenkbrauwen te realiseren. Met aan de ene kant een wenkbrauwpotlood met ultrafijne punt en aan de andere kant een borstel. De borstel verzacht en blend het product.

Hoe kan ik de Top Brow Fine Precision Pencil - Deep Dark Brown het beste gebruiken?

Gebruik eerst het borsteltje om je wenkbrauwharen de juiste kant op te borstelen. Op deze manier kan je makkelijk zien waar je nog haartjes bij moet tekenen en kan je makkelijker de vorm bepalen. Vervolgens gebruik je het potloodje om je wenkbrauwen vorm te geven en op te vullen. Begin met het zetten van de lijnen rondom je wenkbrauwen. Vervolgens kan je je wenkbrauwen gaan opvullen. Tip: voor het meest natuurlijke resultaat maak je kleine bewegingen van onder naar boven, het liefst een klein beetje schuin, zodat je als het ware kleine haartjes erbij tekent. Vervolgens gebruik je het borsteltje om het product te blenden.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen