Top Brow Cream - Taupe

Artikelcode: KBCM02
Voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
  • Overzicht
  • Opzoek naar mooi gedefinieerde strakke wenkbrauwen? Met de Top Brow Cream - Taupe van KISS kan jij nu ook in een handomdraai mooie strakke wenkbrauwen creëren. Make-up mag niet retour.

Product details

Opzoek naar mooi gedefinieerde strakke wenkbrauwen? Met de Top Brow Cream Taupe van KISS kan jij nu ook in een handomdraai mooie strakke wenkbrauwen creëren.

Hoe kan je de Top Brow Cream Taupe het beste aanbrengen?

Borstel je wenkbrauwen door met een wenkbrauwborsteltje, dit kan eventueel ook met de Spoolie-zijde van de Top Brow Brush. Breng daarna de Top Brow Cream aan op een schuine kwast, dit kan een eyeliner kwastje, wenkbrauwkwastje of de Top Brow Brush zijn. Gebruik het kwastje om je wenkbrauwen bij te tekenen hoe jij wilt. Het mooiste resultaat wordt bereikt als je kleine strookjes maakt zodat het net lijkt alsof jij echte haartjes aan het bij tekenen bent met de Brow Cream. Als jij je wenkbrauwen hebt bijgetekend zoals jij ze hebben wilt, kun je met de andere kant van de Top Brow Brush, de spoolie, je wenkbrauwen een beetje uitborstelen zodat het er natuurlijker uitziet. Tot slot kun je voor de nog een wenkbrauwgel aanbrengen zodat je wenkbrauwen de hele dag op hun plek blijven zitten.

Reviews

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

a
20 Mar 2023
Anita Huls
het past perfect bij mij