-10%

Top Brow Cream - Soft Brown

Artikelcode: KBCM03
€6,99€6,29
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
  • Overzicht
  • Creëer mooie gedefinieerde strakke wenkbrauwen met de Top Brow Cream Soft Brown van KISS! De zachte Brow Cream zorgt ervoor dat je gemakkelijk je wenkbrauwen kunt bij tekenen. Make-up mag niet retour.

Product details

Opzoek naar mooi gedefinieerde strakke wenkbrauwen? Met de Top Brow Cream - Soft Brown van KISS kan jij nu ook in een handomdraai mooie strakke wenkbrauwen creëren.

Hoe kan je de Top Brow Cream - Soft Brown het beste aanbrengen?

Borstel je wenkbrauwen door met een wenkbrauwborsteltje, dit kan eventueel ook met de Spoolie-zijde van de Top Brow Brush. Breng daarna de Top Brow Cream - Soft Brown aan op een schuine kwast, dit kan een eyeliner kwastje, wenkbrauwkwastje of de Top Brow Brush zijn. Gebruik het kwastje om je wenkbrauwen bij te tekenen hoe jij wilt. Het mooiste resultaat wordt bereikt als je kleine strookjes maakt zodat het net lijkt alsof jij echte haartjes aan het bij tekenen bent met de Brow Cream. Als jij je wenkbrauwen hebt bijgetekend zoals jij ze hebben wilt, kun je met de andere kant van de Top Brow Brush, de spoolie, je wenkbrauwen een beetje uitborstelen zodat het er natuurlijker uitziet. Tot slot kun je voor de nog een wenkbrauwgel aanbrengen zodat je wenkbrauwen de hele dag op hun plek blijven zitten.

Reviews

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

g
30 Nov 2022
Gaby Diks
Prima mooie kleur