The Ultimate Eyeliner Twist - 01 Back In Black

Artikelcode: 78518000
Voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
  • Overzicht
  • The Ultimate Eyeliner Twist - Back In Black is een zachte en precieze eyeliner met een uitstekende kleurenpigmentatie. Met de smudger die aan de ene kant van de eyeliner zit, kan worden gebruikt om de eyeliner te blenden. Make-up mag niet retour.

Product details

The Ultimate Eyeliner Twist - Back In Black is een zachte en precieze eyeliner met een uitstekende kleurenpigmentatie. Met de smudger die aan de ene kant van de eyeliner zit, kan gebruikt worden om de eyeliner te blenden. Daarnaast is de eyeliner waterproof en vegan. Met deze long lasting eyeliner van Gosh zit jouw eyeliner de hele dag goed. Het innovatieve grip gedeelte op deze eyeliner zorgt ervoor dat de eyeliner nog beter in je hand ligt, waardoor jij een strakke lijn kan zetten.
- Vegan
- Waterproof
- Long lasting
- Parfum- en parabeenvrij

Hoe kan ik The Ultimate Eyeliner Twist - Back In Black het beste gebruiken?

Trek de zijkant van je oog een beetje strak, zodat je een mooie strakke lijn kan zetten zonder rimpeltjes. Begin nu vanaf de binnenkant van je oog en werk in één strakke beweging naar de buitenkant toe. Op deze manier krijg je de strakste lijn. Wil je de eyeliner graag blenden? Gebruik dan de smudger aan de andere kant van de eyeliner.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen