Squalane Facial Oil

Artikelcode: QA0002
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Squalane Facial Oil is een 100% natuurlijke Squalane gezichtsolie afgeleid van olijfolie, die de huid intens hydrateert en de soepelheid verbeterd. Dit product is voor 100% natuurlijk, dierproefvrij, alcoholvrij en vegan.

Product details

Geef je huid een hydratatie boost met de Squalane Facial Oil. Deze gezichtsolie is ideaal voor mensen met een droge huid. Deze Squalane Facial Oil bevat alleen natuurlijk Squalaan afgeleid is van olijfolie Deze 100% natuurlijke formule hydrateert de huid optimaal en verbeterd de soepelheid. Na gebruik zal de huid fluweelzacht aanvoelen. Dit product is voor 100% natuurlijk, dierproefvrij, alcoholvrij en vegan.

  • Soepelheid 
  • Herstellend
  • Hydratatie 

Hoe kun je de Squalane Facial Oil het beste gebruiken?

Voor het aanbrengen van de Squalane Facial Oil is het belangrijk om de huid goed te reinigingen, doe dit bij voorkeur met een van de gezichtsreinigers van Q+A. Kan gebruikt worden in plaats van een dagcrème. Breng een gewenste hoeveelheid aan in je hand en smeer gelijkmatig op het gezicht. 

Hoofd ingrediënten: 

Natuurlijk squalaan. Gemaakt van olijfolie. Hydraterende eigenschappen en absorbeert snel, wat zorgt voor een intense vochtboost.  

Ingrediënten: 

100% Olive derived Squalane.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen