Salon French Nails - Perfect Selfie

Artikelcode: KOFN01
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Geen geknoei met het zetten van witte lijntjes. De Salon French Nails - Perfect Selfie is helemaal ready, je hoeft hem alleen nog erop te plakken!
    LET OP! deze verpakking bevat geen lijm

Productpagina

Heb jij altijd al mooie verzorgde French manicure nagels willen hebben? Dit is mogelijk met de Salon French Nails - Perfect Selfie van KISS. Binnen no time heb jij mooie verzorgde nagels voor een sollicitatiegesprek of een leuk feestje. Geen geknoei met het zetten van witte lijntjes. De nagel is al helemaal French ready, je hoeft hem alleen nog erop te plakken! Creëer mooie French manicure nagels alsof je bij de salon bent geweest. Blijft langdurig zitten en gaat niet chippen. De Flexi-Fit technologie zorgt voor extra comfort.
De kit bevat:
- 24 French nagels

Hoe kan ik de Salon French Nails - Perfect Selfie het beste gebruiken?

Begin met het schoonmaken van je nagels met nagellakremover. Kies vervolgens voor iedere nagel de juiste maat kunstnagel en leg deze apart. Het liefst op volgorde. Handig om te weten, de nagels zijn voorzien van een nummer. Op deze manier kan je precies zien voor welke vinger je welk nummer hebt gekozen. Breng nu een laagje lijm aan op de kunstnagel. Vervolgens breng je ook een laagje lijm aan op je eigen nagel. Leg de kunstnagel nu op je eigen nagel en druk de kunstnagel aan en hou dit ongeveer 5 seconden vast. Tip: breng voldoende lijm aan.

Hoe kan ik de Salon French Nails - Perfect Selfie het beste weer verwijderen?

Om de nagels weer te verwijderen is het van belang dat de nagels niet eraf geforceerd of getrokken worden. Vijl de top coat er zover mogelijk af. Week je nagels in nagellakremover totdat de nagels zacht zijn. Nu kun je de nagels er makkelijk afhalen. Verwijder de lijmresten met een nat doekje/watje.

LET OP! deze verpakking bevat geen lijm

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen