Salon Dip Color Powder - Big Love

Artikelcode: KSDC02
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Heb je de Salon Dip Color System aangeschaft maar ben je toe aan een andere kleur? Met deze nieuwe kleur van de Salon Dip Color Powder - Big Love creëer je thuis gemakkelijk zelf mooie salonwaardige nagels. Hoe ideaal klinkt dat?!

Productpagina

Heb je de Salon Dip Color System aangeschaft maar ben je toe aan een andere kleur? Creëer thuis gemakkelijk zelf mooie salonwaardige nagels. Hoe ideaal klinkt dat?! De Salon Dip Color Powder - Big Love is makkelijk aan te brengen en blijft langdurig zitten.

Hoe kan ik de Salon Dip Color Powder - Big Love het beste gebruiken?

In combinatie met de Salon dip Color System kunt u deze mooie kleur gebruiken. Bescherm je werkblad met papieren doeken. Zorg dat alle nagellak verwijderd is. Vervolgens vijl je je eigen nagels en duw je je nagelriemen met behulp van het manicure stokje voorzichtig terug. Veeg de nagels schoon met nagellakremover. Giet de gekleurde dippoeder in het dipschaaltje. Vermijd contact met de huid en de nagelriemen en breng een laagje basisgel op het volledige oppervlak van een nagel. Verwijder eventuele gel op de huid met een manicure stokje. Doop de volledige nagel onmiddellijk in de poeder door de vinger voorzichtig in het dipschaaltje te schuiven. Schud het overtollige poeder af. Herhaal stap 2 en 3 voor de negen andere nagels. Veeg voorzichtig overtollig poeder weg met de meegeleverde spons. Breng een tweede laag basis gel aan op de nagels. En veeg het borsteltje schoon met een papieren doek na elke applicatie voor je het terug in het gel flesje plaatst, en doop vervolgens in het poeder. Schud overtollig poeder af. Breng een royale hoeveelheid activator aan, vermijd hierbij contact met de huis en nagelriemen. Vijl in vorm en polijst glad en verwijder stof voorzichtig met een spons. Breng daarna nogmaals een laagje activator aan. Verwijder overtollige activator met een droge papieren doek. Breng twee gelijkmatige laagjes topgel aan en laat 5 – 10 minuten drogen.

Hoe kan ik de Salon Dip Color Powder - Big Love het beste verwijderen?

Polijst de topkleurlaag weg om de afdichting los te maken. Gebruik Kiss Artificial Nail Remover en volg de meegeleverde instructies of wikkel de nagels in aceton gedrenkte foliewraps tot de kleur laag zacht is (ongeveer 15 a 20 minuten). Verwijder de verzachte kleurgel van de nagelriem tot de vrije rand met het manicure stokje.

Ingredienten:

Color Dip Powder (Big Love) (0.31 oz.) Polyethylmethacrylate, Benzoyl Peroxide, May Contain (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Ultramarines (CI 77007), Red 7 Lake (CI 15850), Red 6 Lake (CI 15850), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

Reviews

5 sterren op basis van 2 beoordelingen

n
04 Nov 2023
Natascha Vrijenhoek
Dipping powder is super fijn om mee te werken. Geen nagelstudio meer nodig!
e
30 Apr 2022
Elise Timmermans
Hele mooie kleur.