Renewing + Argan Oil Of Morocco Penetrating Oil 100ml

Artikelcode: 2723600
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • De Renewing + Argan Oil Of Morocco olie zorgt voor zijdezacht haar door de verrijking van Argan olie. Dit is een natuurlijke bron van vitamine E dat helpt met het verzorgen en versterken van je haar.

Productpagina

De Renewing + Argan Oil Of Morocco olie zorgt voor zijdezacht haar door de verrijking van Argan olie. Dit is een natuurlijke bron van vitamine E dat helpt met het verzorgen en versterken van je haar. Wil jij graag pluisvrij haar? Dan is deze olie een echte aanrader. Voor optimaal resultaat raden wij je aan om ook de shampoo en conditioner van de lijn Renewing + Argan Oil Of Morocco te gebruiken. OGX staat voor schoonheid, puur en eenvoudig. En benadert schoonheid op haar eigen manier. Van exotische ingrediënten en de vorm van de flessen tot de zoektocht naar duurzaamheid. Deze unieke mix met argan olie dringt diep door in je haarvezels. Door het gebruik van deze olie zal jouw haar pluisvrij zijn. Daarnaast creëert deze olie zijdezacht haar, zodat jij iedere dag kan genieten van een zachte bos haar. Boost jouw haar met deze olie van OGX. Bevat geen sulfaten (No sulfated surfactants).
- Bevat argan olie, antioxidanten en vitamine E
- Hydrateert en revitaliseert
- Anti-pluis
- Geschikt voor alle haartypen

Hoe kan je de Renewing + Argan Oil Of Morocco Penetrating Oil het beste gebruiken?

Nadat je je haar hebt gewassen met shampoo en conditioner is het tijd voor de olie. De olie is op meerdere manieren te gebruiken. Verdeel een beetje olie over je handen en smeer dit vervolgens over je gehele haaroppervlakte (behalve op je hoofdhuid). Dit zorgt ervoor dat je haar verzorgd wordt en tegelijkertijd kan je je haar vervolgens makkelijker uitkammen. De tweede manier is om olie aan te brengen op het moment dat je het gestyled hebt. Verdeel een beetje olie over je handen en verdeel dit over je haarpunten. Je haar is nu pluisvrij! Beide manieren kan natuurlijk ook, win-win! Voor optimaal resultaat is het aan te raden om ook de shampoo en conditioner van de Renewing + Argan Oil Of Morocco lijn te gebruiken. Waarschuwing: contact met de ogen vermijden. Bij contact onmiddellijk uitspoelen.

Ingrediënten:

Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Dimethiconol, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Fragrance (Parfum), Red 17 (CI 26100), Yellow 11 (CI 47000).

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen