Renewing + Argan Oil of Morocco Conditioner 385ml

Artikelcode: 97612
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • De Renewing + Argan Oil Of Morocco Conditioner is verrijkt met argan olie. Argan olie is een natuurlijke bron van vitamine E dat helpt met het verzorgen en versterken van je haar. Prachtig zacht en glanzend haar na iedere wasbeurt.

Productpagina

De Renewing + Argan Oil Of Morocco Conditioner is verrijkt met argan olie. Argan olie is een natuurlijke bron van vitamine E dat helpt met het verzorgen en versterken van je haar. Prachtig zacht en glanzend haar na iedere wasbeurt. Voor optimaal resultaat raden wij je aan om de gehele lijn van Renewing + Argan Oil Of Morocco te gebruiken. Conditioner van een merk dat staat voor schoonheid, puur en eenvoudig. OGX benadert schoonheid op haar eigen manier. Van exotische ingrediënten en de vorm van de flessen tot de zoektocht naar duurzaamheid. Deze unieke mix met argan olie dringt diep door in je haarvezels. Door het gebruik van deze conditioner zal de vochtbalans van jouw haar hersteld worden. Daarnaast creëert deze conditioner zijdezacht haar, zodat jij iedere dag kan genieten van een zachte bos haar. Ontdek de kracht van jouw haar met deze conditioner van OGX.
- Bevat argan olie, antioxidanten en vitamine E
- Hydrateert en revitaliseert
- Herstelt en voedt
- Geschikt voor alle haartypen

Hoe kan je de Renewing + Argan Oil Of Morocco Conditioner het beste gebruiken?

Nadat je je haar hebt gewassen met de Renewing + Argan Oil Of Morocco shampoo, breng je de conditioner aan op nat haar. Verdeel de conditioner over je gehele haar tot aan de uiteinden. Tip: heb je snel vet haar? Gebruik de conditioner dan niet op je hoofdhuid maar breng het iets lager aan tot aan de uiteinden. Laat de conditioner 3-5 minuten inwerken en spoel daarna de conditioner grondig uit. Voor het beste resultaat raden wij je aan om deze conditioner in combinatie met de andere Renewing + Argan Oil Of Morocco te gebruiken. Waarschuwing: contact met de ogen vermijden. Bij contact onmiddellijk uitspoelen.

Ingrediënten:

Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Glycerin, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Dimethicone, Polyquaternium-47, Steareth-20, Disodium EDTA, Isopropyl Alcohol, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Chloride, Sodium Carbonate, Parfum/Fragrance, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 19140/Yellow 5, CI 16035/Red 40.

Reviews

5 sterren op basis van 2 beoordelingen

a
24 Sep 2023
Anne
Super product
m
27 Jun 2023
Marleen
Werkt prima