Pro Artistry Palette - Pro Pigment

Artikelcode: 1960-6E
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Creëer nieuwe ooglooks met dit gepigmenteerde oogschaduw palette. De Pro Artistry Palette Pro Pigment van Profusion bevat 21 oogschaduwkleuren met verschillende finishes en een Pro Artist oogschaduwkwast. Make-up mag niet retour.

Productpagina

Het Pro Artistry Palette - Pro Pigment van Profusion is een ideaal palette om mee te nemen op vakantie of naar een festival. Het handige palette heeft 21 gepigmenteerde oogschaduwkleuren die verschillende finishes hebben. Daarnaast zit er in het palette ook een oogschaduwkwast waar je de oogschaduwkleuren eventueel mee kunt aanbrengen.

Hoe kun je het Pro Artistry Palette - Pro Pigment het beste gebruiken?

Gebruik de Pro Artist oogschaduwkwast die in het palette zit om een transitiekleur aan te brengen. Breng deze oogschaduwkleur aan in je arcadeboog en vervaag deze richting het wenkbrauwbot. Gebruik de Eyeshadow Blender Brush om deze kleur goed in de huid te blenden en om harde lijnen te verzachten. Gebruik vervolgens een opvallende kleur op het bewegend ooglid. Deze kan ook aangebracht worden met de Pro Artist oogschaduwkwast. Breng tot slot een donkerdere kleur aan in de arcade boog en vervaag deze goed met de Eyeshadow Blender Blush. Om je ooglook compleet te maken kun je gebruik maken van een oogpotlood, eyeliner, mascara en eventueel ook kunstwimpers.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen