Precision Nail Glue

Artikelcode: KBGL05
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Als je kiest voor kunstnagels dan wil je dat je nagels lang blijven zitten. Wil jij er zeker van zijn dat je geen lijmresten naast je nagel opdrogen en dat alles netjes op je nagel zit? Met de Precision Nail Glue kan jij de lijm heel precies aanbrengen.

Productpagina

Als je kiest voor kunstnagels dan wil je natuurlijk ook graag dat je nagels zo lang mogelijk blijven zitten. Wil jij er zeker van zijn dat je geen lijmresten naast je nagel opdrogen en dat alles netjes op je nagel zit? Ga dan voor de Precision Nail Glue van KISS. Door de handige punt kan jij de lijm heel precies aanbrengen. Geen zin in geklieder met lijm? Dan is de Precision Nail Glue ideaal voor jou. Heel netjes aan te brengen, waardoor er geen sprake zal zijn van overtollig lijm.

Hoe kan ik de Precision Nail Glue het beste gebruiken?

Breng een dunne laag aan op de achterkant van de kunstnagel. Breng alleen lijm aan op het gedeelte dat uiteindelijk op je natuurlijke nagels terecht komt. Heb je last van een gescheurde nagel? Gebruik een kleine druppel lijm op het gescheurde gedeelte en hou dit een paar seconden bij elkaar door middel van een manicure stick. Fix it!

Hoe kan ik de Precision Nail Glue het beste weer verwijderen?

Om de nagel te verwijderen is het van belang dat de kunstnagels niet eraf getrokken worden. Vijl de topcoat er zo ver mogelijk van af. Week je nagels vervolgens in nagellakremover tot ze zacht zijn en verwijder de zacht geworden nagels met een doekje. De lijmresten kunnen vervolgens ook verwijderd worden met een doekje.

Ingrediënten:

Ethyl Cyanoacrylate, Polymethyl Methacrylate, BHA, Undecylenic Acid-

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen