Acrylic French Nude Nails - Cashmere

Artikelcode: KAN03
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Met de Acrylic French Nude Nails Cashmere van KISS heb jij snel mooie verzorgde acryl nagels. Deze nagels zijn supersterk en hebben een perfecte look zonder luchtbubbels. De nagels hebben een medium lengte.

Productpagina

Heb jij altijd al graag acryl nagels willen hebben maar vind je dit of te duur of te veel gedoe? Met de Acrylic French Nude Nails Cashmere van Kiss heb jij binnen een handomdraai mooie verzorgde acryl nagels. Deze nagels zijn supersterk en hebben een perfecte look zonder luchtbubbels. De nagels hebben een medium lengte. Deze kunstnagels zijn klaar voor gebruik en hebben een mooie nude uitstraling. Heb jij toch liever een leuk kleurtje op je nagels? Ook dit kan. Kies een leuk kleurtje uit en lakken maar. Kijk eens bij ons nagellakassortiment voor jouw nieuwe favoriete kleurtje.

Acrylic French Nude Nails - Cashmere bevat:
- 28 kunstnagels medium lengte
- Nagellijm
- Minivijl
- Manicure stick

Hoe kan ik de Acrylic French Nude Nails Cashmere het beste gebruiken?

Maak je kunstnagels schoon met nagellakremover en selecteer vervolgens de juiste maat kunstnagels voor iedere vinger. Leg deze apart op de juiste volgorde. Op de nagels staat een nummer aangegeven, waardoor je direct kan zien welk nummer je voor iedere vinger ziet. Wel zo handig als je op beide handen graag dezelfde maten wil. Breng een laagje lijm aan op de achterkant van de kunstnagel en op je eigen nagel. Plaats de kunstnagel op je eigen nagel en zorg dat de kunstnagel mooi tegen de nagelriem aan zit. Druk de nagel erop en houd dit 5 seconden vast. Verwijder het tabje door het naar beneden te buigen en vervolgens omhoog. Tip: breng voldoende lijm aan om lucht tussen de nagels te voorkomen, de hechting te behouden. Waardoor ze langer gedragen kunnen worden.

Hoe kan ik de Acrylic French Nude Nails Cashmere het beste weer verwijderen?

Om de kunstnagel te verwijderen is het van belang dat de kunstnagels niet los geforceerd of getrokken worden. Vijl de topcoat er zo ver mogelijk van af. Week je nagels vervolgens in nagellakremover tot ze zacht zijn en verwijder de zacht geworden nagels met een doekje.

Reviews

5 sterren op basis van 3 beoordelingen

s
03 Jun 2024
Sandra Bloemhof
Kwaliteit is uitstekend en ziet er heel natuurlijk uit ( kleur/vorm )
a
19 May 2023
Alexandra
Mooie nagels
g
10 Apr 2023
Gina
Als cadeautje besteld. Zijn heel fijn.