• Lorem ipsum

UV LED Lamp

Binnen een paar minuten creëer jij de perfecte gelnagels met de Impulss UV LED-Lamp. Een compacte UV LED-Lamp die de Gel Polish perfect laat uitharden. Door de nieuwste LED-technologie is de droogtijd nog sneller, waardoor jij nog sneller klaar bent! De UV LED-Lamp bevat een automatische aan en uit schakelaar. Hierdoor hoef jij niet op een knopje te drukken, we willen natuurlijk niet dat je je net gelakte nagel beschadigd! De UV LED-Lamp bevat een gratis prep en remover kit, waarmee jij je nagels makkelijk kan preppen en de gel polish makkelijk weer kan verwijderen. Is jouw prep en remover kit op? Geen zorgen, shop hier de navulkit. De Impulss Starterkit bestaat uit:
- UV LED-Lamp
- USB-kabel
- Prep & remover kit met 5 bokkenpootjes
- 24 remover pockets en 12 cleanser pads
- 1 nagelvijl
Let op! Gellak is niet inbegrepen bij de starterkit, dient nog apart besteld te worden.

Toon:
Impulss
Artikelcode FCGS200
€49,95€37,46
op voorraad
Binnen een paar minuten creëer jij de perfecte gelnagels met de Impulss UV LED-Lamp. Een compacte UV LED-Lamp die de Gel Polish perfect laat uitharden. Door de nieuwste LED-technologie is de droogtijd nog sneller, waardoor jij nog sneller klaar bent! Lees meer
Impulss
UV LED Lamp
Binnen een paar minuten creëer jij de perfecte gelnagels met de Impulss UV LED-Lamp. Een compacte UV LED-Lamp die de Gel Polish perfect laat uitharden. Door de nieuwste LED-technologie is de droogtijd nog sneller, waardoor jij nog sneller klaar bent!
€49,95€37,46
Toon: