Mineral Powder - 006 Honey

Artikelcode: 14026080
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Overzicht
  • De Mineral Powder - 006 Honey is een loose powder die een gemiddelde / volledige dekking geeft. Geeft je gezicht een matte en vlekkeloze uitstraling. De poeder mengt zich goed met de huid door de lichte en zijdeachtige textuur.

Product details

Deze Mineral Powder - 006 Honey is een loose powder die een gemiddelde tot volledige dekking geeft. Geeft je gezicht een matte en vlekkeloze uitstraling. De poeder mengt zich goed met de huid door de lichte en zijdeachtige textuur. De poeder is makkelijk aan te brengen door de extreem lichte formule. De poeder is naast vegan ook nog eens parfum- en parabeenvrij. De ideale finish voor jouw look die er ook nog eens voor zal zorgen dat jouw foundation gedurende de hele dag blijft zitten. Wat een toppoeder!
- Vegan
- Parfum- en parabeenvrij
- Matte finish

Hoe kan ik de Mineral Powder - 006 Honey het beste gebruiken?

Gebruik hiervoor een zachte brush speciaal voor het aanbrengen van poeder. Dip je brush in de poeder zodat de brush poeder opneemt. Tip het overige poeder van je brush af. Verdeel de poeder nu gelijkmatige over je gezicht. Druk niet al te hard maar beweeg de brush lichtjes over je gezicht heen.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen