Maximum Speed Pink Nail Glue

Artikelcode: KBGL03
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Als je kiest voor kunstnagels dan wil je natuurlijk ook graag dat je nagels zo lang mogelijk blijven zitten. Wil jij snel klaar zijn met het plakken van je kunstnagels? Ga dan voor de Kiss Maximum Speed Pink Nail Glue. Super sterk en super snel!

Productpagina

Als je kiest voor kunstnagels dan wil je natuurlijk ook graag dat je nagels zo lang mogelijk blijven zitten. Wil jij snel klaar zijn met het plakken van je kunstnagels? Ga dan voor de Maximum Speed Pink Nail Glue van Kiss. Super sterk en ook nog eens super snel! Besluit jij vlak voor een feestje nog even snel kunstnagels op te plakken? Met de Maximum Speed lijm is dit geen probleem. Dankzij de snel drogende formule ben jij zo klaar! Deze nagellijm kan ook gebruikt worden voor het repareren van bijvoorbeeld een gescheurde nagel. Hieronder lees je hoe je dit het beste kan doen.

Hoe kan ik de Maximum Speed Pink Nail Glue het beste gebruiken?

Breng een dunne, goed verdeelde laag aan op je eigen nagel. Vervolgens breng je ook een laag lijm aan op de kunstnagel. Druk de kunstnagel op je eigen nagel en druk 5 seconden en voilà! Om je nagel te repareren door middel van deze lijm breng je een kleine druppel aan op het gescheurde gedeelte van je nagel. Hou het gescheurde gedeelte bij elkaar door middel van een manicure stick. Even een paar seconden wachten en je nagel is gerepareerd. Vijl het met een fijne vijl nog wel even het gelijk met je eigen nagel.

Hoe kan ik de Maximum Speed Pink Nail Glue het beste weer verwijderen?

Om de nagel te verwijderen is het van belang dat de kunstnagels niet los geforceerd of getrokken worden. Vijl de topcoat er zo ver mogelijk van af. Week je nagels vervolgens in nagellakremover tot ze zacht zijn en verwijder de zacht geworden nagels met een doekje. De lijmresten kunnen vervolgens ook verwijderd worden met een doekje.

Reviews

4,8 sterren op basis van 4 beoordelingen

n
21 Feb 2024
Nora Van Rheenen
Zeer goede lijm
e
29 May 2023
Elife Genc
Werkt héél goed, beste nagellijm die ik ken
m
25 Feb 2023
Mary
Nog niet gebruikt ga er van uit dat het goed is
n
30 Apr 2022
Nora Van Rheenen
Goede lijm