Actie

Matte Me Metallic - Volcanic

Artikelcode: 1043
€7,49€3,74
Toevoegen aan winkelwagen
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • De Matte Me’s zijn de bestsellers van Sleek! Een matte lipstick met een metallic finish die je in een vloeiende beweging aanbrengt. Onmisbaar voor een feestelijke look! Verkrijgbaar in 3 prachtige kleuren. Make-up mag niet retour.

Productpagina

De Matte Me’s zijn de bestsellers van Sleek! Een matte vloeibare lipstick die je in een vloeiende beweging aanbrengt op jouw lippen. Verkrijgbaar in prachtige kleuren en enkele varianten met een metallic finish. Hoe cool is dat! De Matte Me Lip Cream is een collectie met prachtige kleuren met een perfecte dekking. Dankzij de lichte textuur van de Matte Me Metallic - Volcanic blijft de lipstick de hele dag zitten zonder dat je lippen uitdrogen. Bekijk hier het hele aanbod aan Matte Me Lip Creams. Alle kleuren passen perfect bij iedere look en teint.

Hoe kan je de Matte Me Metallic - Volcanic het beste aanbrengen?

De Matte Me Lip Cream is gemakkelijk aan te brengen op jouw lippen. Kies de kleur die jij mooi vindt en breng het aan met de applicator.

Ingrediënten:

Silica, Bentonite, Isododecane, Cyclomethicone, Polycyclopentadiene, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Trifluoropropyldimethyl/Trimethylsiloxysilicate , Tocopherol, Phenoxyethanol. May Contain: CI 77891, CI 42090, CI 15850, CI 77491, CI 77492, CI 19140, CI 45410.

Reviews

5 sterren op basis van 2 beoordelingen

h
03 Dec 2023
Heaven
Voldoet aan verwachting
s
14 Nov 2023
Sandra Moerman
Fijn product