-10%

Masterpiece Nails - Kitty Gurl

Artikelcode: KMN01
€15,99€14,39
Toevoegen aan winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.
  • Overzicht
  • Verwen jezelf met een luxe at-home manicure en geef jouw nagels een luxe uitstraling met deze unieke nagels. Deze unieke Masterpiece Nails van Kiss zijn verkrijgbaar in verschillende varianten.

Product details

Voor deze manicure hoef je geen afspraak te maken bij de nagelsalon. Verwen jezelf met een luxe at-home manicure en geef jouw nagels een luxe uitstraling die minstens een week lang blijft zitten. Deze unieke Masterpiece Nails van Kiss zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. In elke set zijn er nagels die versiert zijn met prachtige strass steentjes die het doen lijken alsof jij een luxe salon manicure hebt gehad. Deze set bevat onder andere:
- 30 kunstnagels waarvan 12 accent kunstnagels met strass steentjes
- Nagellijm
- Mini nagelvijl en bokkenpootje

Hoe kun je de Masterpiece Nails het beste aanbrengen?

Het is belangrijk dat je nagels goed schoon zijn voordat je de kunstnagels aanbrengt. Dit zorgt ervoor dat jij langer plezier hebt van jouw glam manicure. Was daarom voordat je met je manicure begint je handen met een olievrije zeep. Maak vervolgens je nagels schoon met wat nagellak remover op een wattenschijfje. Zoek daarna de juiste maten van de kunstnagels die jij nodig hebt bij elkaar. De maat van de nagel staat aan de achterkant weergegeven met een nummertje. Leg deze nagels op volgorde opzij zodat jij straks gemakkelijk de nagels kunt op doen. Pak de kunstnagel waarmee je wil beginnen en breng hier wat nagellijm op aan. Breng vervolgens ook wat nagellijm aan op jouw eigen nagel. Plaats daarna de kunstnagel tegen de nagelriem aan en duw deze stevig aan op je eigen nagel. Doe dit voor maar liefst 5 seconden. Herhaal dit voor de rest van je nagels. Tip: breng genoeg nagellijm aan op de kunstnagel om luchtbellen te voorkomen. Luchtbellen zorgen ervoor dat de kunstnagel sneller loslaat van jouw eigen nagel.

Hoe kun je de Masterpiece Nails het beste verwijderen?

Om de kunstnagels weer te verwijderen kun je gebruik maken van de Kiss Glue Off Instant False Nail Remover door deze tussen de kunstnagel en je eigen nagel in te plaatsen. Je kunt je nagels ook weken in een nagellak remover met aceton totdat ze zacht zijn geworden. Verwijder de zacht geworden nagels vervolgens met een wattenschijfje. De overige lijmresten kun je ook verwijderen met een wattenschijfje dat doordrenkt is met nagellak remover.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen