Magnetix - Full Fan Brush

Artikelcode: 67085E
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Ben jij omrollende kwasten ook zat? De Profusion Magnetix Full Fan Brush heeft een magneetje aan de onderkant van de kwast. Deze magneet zorgt ervoor dat jou kwast stevig blijft staan op de Display Stand Plate (niet inbegrepen).

Productpagina

De Magnetix is de innovatieve oplossing van Profusion tegen omrollende kwasten. Deze lijn kwasten hebben allemaal een magneetje aan de onderkant zodat deze vastgeklikt kunnen worden op de Display Stand Plate. Alle kwasten uit deze lijn passen op de Display Stand Plate. Je kunt de kwasten ook van elkaar af op de Display Stand Plate plaatsen zodat jouw oogschaduw kwast jouw foundation kwast niet aanraakt. De Full Fan Brush is een grote luchtige waaierkwast. Deze kwast is ideaal om subtiel highlighter aan te brengen op de hoogste punten van het gezicht.

Hoe kun je de Full Fan Brush van Profusion het beste gebruiken?

Ga met de Full Fan Brush door jouw favoriete highlight poeder. Zorg ervoor dat je het overtollige poeder van de kwast tikt. Ga nu voorzichtig met de kwast over de hoogste punten van het gezicht om deze te accentueren.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen