Magnetix - Contour Brush

Artikelcode: 67085D
Verzending binnen 3 dagen
  • Overzicht
  • Ben jij omrollende kwasten ook zat? De Magnetix Contour Brush heeft een magneetje aan de onderkant van de kwast. Deze magneet zorgt ervoor dat jou kwast stevig blijft staan op de Display Stand Plate (niet inbegrepen).

Productpagina

De Magnetix is de innovatieve oplossing van Profusion tegen omrollende kwasten. Deze lijn kwasten hebben allemaal een magneetje aan de onderkant zodat deze vastgeklikt kunnen worden op de Display Stand Plate. Alle kwasten uit deze lijn passen op de Display Stand Plate. Je kunt de kwasten ook van elkaar af op de Display Stand Plate plaatsen zodat jouw oogschaduw kwast jouw foundation kwast niet aanraakt. De Contour Brush is een korte kwast waarvan de haren dicht op elkaar staan. Met deze kwast kun je gemakkelijk contourlijnen trekken en deze in de huid blenden.

Hoe kun je de Magnetix Contour Brush het beste gebruiken?

Veeg met de Contour Brush door jouw favoriete contourpoeder en tik het overtollige poeder van de kwast. Breng de contourpoeder nu met behulp van de kwast aan in de holtes onder je jukbeenderen om je gezicht te shapen. Blend de contourpoeder goed uit om rare vlekken en harde contourlijnen te voorkomen.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen